Miért így kezelnek 30 évesen?
Sziasztok! Babát várunk, és nem rögtön szóltunk a szülőknek,hanem vártunk egy kicsit. Mikor elmondtuk,nagyon örültek,aztán pár nap után kiderült,h Anyum ezen besértődött,h nem bízom benne és a főnökömnek hamarabb mondtam (akivel jóba vagyok és rákérdezett). Mondtam,h ne csinálja már,h ilyenen besérül,olyan régóta várünk már a babára,örüljünk+ megkérdezten,h később is ezt csinálja,ha majd vmit nem úgy csinálunk a babával,ahogy ő mondja,gondolja.. Erre nem mondott semmit,de másnap sértődötten mondta,h nem mond semmit,nem kérdez semmit,mert lehet nem jó.. Nagyim meg adta alá a lovat,h igen, lehet.. Olyan ideges lettem,mert lehet semmiségnek t_űnik,de úgy fel tudják ezt fújni,hetekig tartó sértődés van,már sokszor eljátszottuk, de most itt a baba,nem hiányzik a feszkó..
Mit csináljak velük? Jogos ez? és magammal,h ne idegeskedjek?
Szeretné kivenni a részét és fél hogy nem hagyod.De ez csak az egyik fele..A másik hogy az egoja megsértődött és ezt a játszmát nem tudja csakúgy lenyelni.
ne menj bele a játszmába hiszen tisztában vagy vele,hogy mire megy ki a játék....volt egy elvárása,és az nem teljesült.
Majd a jövőben reméljük úgy lesz ahogy neki is megfelel,de elsősorban nem az a fontos,hogy neki hozd az eseményeket,ezt fogadja el ő is hogy most te vagy a sztár,neked kell megfelelni.
Figyelj, kérdező, csak arra figyelj majd, hogy a saját lányoddal ne ilyen legyen a kapcsolatod. Nehogy visszakapd az élettől azt, hogy anyukáddal nem jó a viszonyod. A saját lányoddal változtathatsz ezen, hogy ő megbízzon benned, én pl. egyből anyát hívnám fel a barátom után, ha teherbe esnék.:) Mert bízom benne, szeretem, és ő is szeret, és érezteti velem, hogy fontos vagyok.
És olyan furcsa, hogy 30 éves vagy, úgy lázadozol, mint egy tini.:) Persze, hogy mondani fogja, mit hogy kell a baba körül, az ember nem tudja visszafogni magát. Pl. ha felveszek egy gyakornokot, nem bírom elviselni, ha rosszul csinál valamit.:)
27N
5- osztom, pont ugyanezt akartam írni.
Kérdező: szrd le, ha puffogni akar, hajrá.
Bocsi,telórol írok.. Szóval remélem a fiamban/lányomban a felnőttet is meglátom majd,nem csak az 5 évest..
Egyébként tanácsaik lehetnek,de az más,mint a parancs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!