Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért így kezelnek 30 évesen?

Miért így kezelnek 30 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Babát várunk, és nem rögtön szóltunk a szülőknek,hanem vártunk egy kicsit. Mikor elmondtuk,nagyon örültek,aztán pár nap után kiderült,h Anyum ezen besértődött,h nem bízom benne és a főnökömnek hamarabb mondtam (akivel jóba vagyok és rákérdezett). Mondtam,h ne csinálja már,h ilyenen besérül,olyan régóta várünk már a babára,örüljünk+ megkérdezten,h később is ezt csinálja,ha majd vmit nem úgy csinálunk a babával,ahogy ő mondja,gondolja.. Erre nem mondott semmit,de másnap sértődötten mondta,h nem mond semmit,nem kérdez semmit,mert lehet nem jó.. Nagyim meg adta alá a lovat,h igen, lehet.. Olyan ideges lettem,mert lehet semmiségnek t_űnik,de úgy fel tudják ezt fújni,hetekig tartó sértődés van,már sokszor eljátszottuk, de most itt a baba,nem hiányzik a feszkó..

Mit csináljak velük? Jogos ez? és magammal,h ne idegeskedjek?

2014. aug. 11. 02:59
 1/9 anonim válasza:

Szeretné kivenni a részét és fél hogy nem hagyod.De ez csak az egyik fele..A másik hogy az egoja megsértődött és ezt a játszmát nem tudja csakúgy lenyelni.

ne menj bele a játszmába hiszen tisztában vagy vele,hogy mire megy ki a játék....volt egy elvárása,és az nem teljesült.

Majd a jövőben reméljük úgy lesz ahogy neki is megfelel,de elsősorban nem az a fontos,hogy neki hozd az eseményeket,ezt fogadja el ő is hogy most te vagy a sztár,neked kell megfelelni.

2014. aug. 11. 03:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Egész életemben nekik akartam megfelelni,most már a férjem az,akivel megbeszélem a dolgaink,de ő is tud a legtöbbről.. Már párszor eljátszottuk ezt, nem értem,h legalább most miért nem lehet rám tekintettel? Miért kezdi előlről és hogy lehet ezt leállítani?
2014. aug. 11. 03:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Van aki nem hiszi el, hogy már felnőtt a gyereke. Ne foglalkozz vele, ha nem reagálsz, abba hagyja. Ez a te gyereked, úgy gondozod, ahogyan jónak látod és amilyen tanácsot kapsz majd a védőnő és a gyerek orvostól. Mond azt , ha valamit nem tudsz, majd hozzá fordulsz
2014. aug. 11. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, kérdező, csak arra figyelj majd, hogy a saját lányoddal ne ilyen legyen a kapcsolatod. Nehogy visszakapd az élettől azt, hogy anyukáddal nem jó a viszonyod. A saját lányoddal változtathatsz ezen, hogy ő megbízzon benned, én pl. egyből anyát hívnám fel a barátom után, ha teherbe esnék.:) Mert bízom benne, szeretem, és ő is szeret, és érezteti velem, hogy fontos vagyok.

És olyan furcsa, hogy 30 éves vagy, úgy lázadozol, mint egy tini.:) Persze, hogy mondani fogja, mit hogy kell a baba körül, az ember nem tudja visszafogni magát. Pl. ha felveszek egy gyakornokot, nem bírom elviselni, ha rosszul csinál valamit.:)

27N

2014. aug. 11. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
MERT HAGYOD
2014. aug. 11. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:

5- osztom, pont ugyanezt akartam írni.

Kérdező: szrd le, ha puffogni akar, hajrá.

2014. aug. 11. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,leírtad,amit gondolok én is de nem tudo,h tegyek ellene.. Régen nagyon jó,bizalmas kapcsolatban voltuk,aztán a férjem lett a társam, és a külön költözéssel is sokat veszkedtünk,nem akartak elengedni 26 évesen. Már volt,h bizalmasan,kérve,h ne mondja továjbb mondtam vmit,de elmondta Apumnak és Nagyimnak,ezután már nem kérek ilyet. Annyira vágytam elmondani, ők tudták meg elsőnek,mert nekem ez fontos volt.. Remélem én f
2014. aug. 11. 16:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Bocsi,telórol írok.. Szóval remélem a fiamban/lányomban a felnőttet is meglátom majd,nem csak az 5 évest..

Egyébként tanácsaik lehetnek,de az más,mint a parancs..

2014. aug. 11. 16:36
 9/9 mi a fene ***** válasza:
Én azon vagyok kiakadva, hogy egy párnak egy percig sem lehetnek titkai. Ha már egyet szédül az asszony, már mindenkinek elmondják hogy babát várnak, hol van az m ég. Olyan jó amit csak ketten tudunk, nem kell anyukának se rögtön elmondani mindent, igenis egy házaspár életében legyen olyan dolog, amit csak ketten tudnak. Anyáink idejében se volt divat mindeni elbeszélni. 60/N
2014. aug. 22. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!