Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, hogy...

Miért zavarja anyámat, hogy lefogytam?

Figyelt kérdés
Kövér soha nem voltam, csak a fenekemen és a combjaimon volt háj. Aztán most, hogy lefogytam nem is áll szóba velem. Ha kérdezek tőle valamit erre azt mondja, hogy veled nem beszélek, mert haragszok rád, mert nem eszel, holott ez nem igaz, csak odafigyelek arra, hogy mit eszem és rendszeresen mozgok is. Régen 10-13 kg-val több voltam, mint ő és akkor kárörvendően mondogatta mindig, hogy én mennyivel nehezebb vagyok nála. Rendszeresen csinál olyat, hogy bent vagyok a szobámban erre hoz be kaját, hogy egyek. Miért zavarja, hogy lefogytam és egyforma a súlyunk? Egyébként amikor kisgyerek voltam rendszerese hányásig zabáltatott csokival, chipsel meg mindenféle kajával, ugye ilyenkor nem tudtam, hogy mit szabad meg mit nem.

2015. jan. 28. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
Egyértelműen irigy lett rád. Szánalmas.
2015. jan. 28. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:
14%

7-eske!

Nehogy már Te döntsd el a helyes paramétert. Amúgy kiváló alakja lehet a kérdezőnek!

Überfrankón látszik amit a többiek is írtak - full féltékeny-irigy a "Kedves Anyuka" de az ilyennek úgy kell,irigykedjen :D

2015. jan. 28. 19:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Az utcán is mondják az emberek, hogy milyen szépen lefogytam erre ha ott van anyám egyből mondja, hogy óóó ez csak a látszat, bőven van még hája. Nem tudom, hogy lehet csak látszat.
2015. jan. 28. 19:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

a leírás alapján irigy rád, ő is szeretne fogyni csak nincs elég akaratereje stb

ne foglalkozz vele,élj és egyél úgy ahogy neked jól esik.

majd abbahagyja

mindenki előtt ott a lehetőség hogy változtasson.

én 177 cm és 70 kg vagyok.. és? nekem így... neked meg úgy.

ne foglalkozz anyukáddal

2015. jan. 28. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Féltékeny, mert fiatalabb és csinosabb vagy nála. Sok anyuka nem tudja elviselni, hogy bizony idősödik és ha a lánya/húga valamiben csinosabb nála (vékonyabb, izmosabb, szeb a bőre, haja stb.) akkor így vezeti le a frusztrációját. Zavarja, hogy te lefogytál és sportolsz, ő meg nem képes erre.
2015. jan. 28. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

"Az utcán is mondják az emberek, hogy milyen szépen lefogytam erre ha ott van anyám egyből mondja, hogy óóó ez csak a látszat, bőven van még hája. Nem tudom, hogy lehet csak látszat."

Na ennél több bizonyíték nem is kell a tényhez,miszerint irigy és féltékeny!

A házban vékonynak,soványnak tart,az utcán meg "óóó ez csak a látszat, bőven van még hája" - ugye érzékelhető a kérdésedre a válasz? :)

2015. jan. 28. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

Nem biztos, hogy irigy, sok anyuka, nő abban látja az élet örömét, ha valakinek örömet okoz úgy, hogy eteti. Rengeteg ilyen nővel találkoztam, aki szeret gondoskodni, odafigyelni.

Vagy pedig látja rajtad, mennyire lelkes vagy a célod érdekében, és csak azért is meg akar törni, és akkor övé a dicsőség.

Ugyanígy voltam, mai napig nem tudom eldönteni, miért akarta ugyanezt az én anyám is.

2015. jan. 28. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Inkább az zavarja,hogy felnőttél és hamarosan összejössz valami fickóval,aztán kirepülsz a családi fészekből.
2015. jan. 29. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
79%

Ha az zavarja,idézlek kedves utolsó: "felnőttél és hamarosan összejössz valami fickóval,aztán kirepülsz a családi fészekből" - akkor kérdezem ugyan miért mondja az utcán a kérdező szempontjából teljesen hideg érdektelen embereknek is hogy van még mit lefogynia?

Ne nevettessetek már ki,egyértelműen látszik a tény,miszerint irigy és féltékeny lány alakjára.

Rendesen felidegesít néhány ember vaksága...szomorú

2015. jan. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!