Mit lehet elvárni akkor ha rövid kapcsolatban terhes lesz a nő de a férfi nem akarja?
Nem "kell", de talán megpróbálhatná...függetlenül attól, hogy mit érez a nő iránt (értem itt a haragot amiért megtartotta...)
Balesetbabánál szerintem a gyerektartás követelése sem korrekt, ha a férfi abortuszt akart...akkor a nő már magának tartotta meg
Nos, en abortuszra mennek, ha vedekezes ellenere( mivel nem vagyok felelotlen ),egy rovid parkapcsolatba teherbe esnek. Ha adott partnerem is ellenezne a terhesseget, akkor meg inkabb. En nem lennek szant szandekbol egyedulallo anyuka. Onzosseg lenne , igy megtartani egy gyereket.
Amugy meg nem hiszem. Az erzeseket nem lehet kieroszakolni, az mar mas kerdes hogy tortent ez a terhesseg.
Óvszer mellett is teherbe lehet esni. Tapasztalatom szerint az óvszer mellett (99%) azt jelenti, hogy az óvszer mellettük volt az éjjeliszekrényen. Az óvszer kiszakadhat, de az látszik. S bárhogyan is, a szexből foganhat gyermek. Védekezni kell a nem kívánt terhesség ellen férfinak és nőnek egyaránt. Ha valakivel nem gondolom komolyan pláne.
Egyébként a nő azért is dönthet egyedül az abortuszról, mert az egy komoly beavatkozás, még a mai világban is. Másik, hogy terhesség alatt hormonok is termelődnek, melyek ha már szeretne gyermeket akkor bizony erősítik a kötődést az embrióhoz. Az érzelmi és fizikai kockázata kizárólag a nőt terheli. Hát ezért övé a döntés joga. Az a nagy helyzet, hogy oda kell figyelni, férfiaknak sem portyázni ész nélkül és akkor nem kell tartásdíjat fizetni. Egyébként egy szót sem láttam sehol a nő helyzetéről, családi hátteréről. Így a találgatás a nehéz körülményről fikció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!