Milyen az ilyen ember?
"Terjeszkedik mint a multik"
Tyler Durden (Harcosok klubja)
Az ilyen ember gerinctelen...
Én minden fajta kapcsolatot el tudok fogadni: különélés, együttélés gyerekkel, nélküle... házasság, alkalmi kapcsolat. Mindenkinek a szíve joga, mit választ, de szerintem úgy tisztességes, ha ezt közöljük - megbeszéljük a párunkkal is.
Ha tudom, hogy nem akarom elkötelezni magam (még együttélésre sem), akkor nem ejtek senkit teherbe, és hagyom ott. Pláne nem több nőt...
Szerintem ez estben a lány volt nagyon buta, meggondolatlan és naiv. A gyerekvállalás nagyon komoly dolog, és nem egy hónap alatt dönti el az ember hogy akar e gyereket, illetve hogy a párja megfelelő e erre az óriási "feladatra".
Ezeket, okos emberek úgy csinálják hogy minimum fél évig, de inkább több éven keresztül együtt vannak a párjukkal és ha 100%-osan úgy gondolják hogy ők együtt maradnak, szeretik egymást, jöhet a baba, akkor jöhet, minden oké! Itt sincs semmi garancia, mint úgy általában semmire, de azért mégiscsak vártak, és nem hű bele bumm...
De hogy nem védekezem (óvszer, fogamzásgátló) a kezdeti időszakba, az ki van zárva, nem is értem az ilyen nőket... Nem tudom egyesek hogy mernek ilyet bevállalni.
Látszik hogy ez a faszi, akiről mesélsz egy tahó, és leszarja hogy kit és hány nőt csinál fel. Ha meg van a baj tovább lép... Ez van. Nem lehet mit tenni, ilyen férfiak voltak, vannak, lesznek.
A nő a hibás hogy bedől pár hónap után a szép szavaknak és úgy teszi szét a lábát hogy "mi már örökké együtt maradunk, szeret engem, miért ne?" ... :S
Gondolkozni kéne, és több felelősséget vállalni. A nőnek legyen több esze, még is csak ő hordja ki a babát, ő szoptatja, ő neveli évtizedekig... ( és itt most nem arról beszélek hogy egy apa jelenléte nem annyira fontos a gyerek életében, mert igenis nagyon fontos, csupán azt mondom, hogy egy anya az más. Nem tudom szavakkal megmagyarázni, de szerintem értitek mit akarok) egy anyának nagyobb szerepe van a kicsi életében. Főleg a kezdeti időkben. Az apák úgymond "jöhetnek, mehetnek" de az anya az (legtöbb esetben) anya marad. Nagy felelősség ezért bevállalni egy kisbabát.
Ez esetben is az anya az ott van, de a kedves papa már sehol sincs. Vagy talál egy másik férfit akinek így, gyerekesen is kelleni fog, vagy egyedül neveli fel a gyerekét. Nem tudom teljes mértékben sajnálni ezeket a nőket, hiszen hibáztak. Nagyot hibáztak.
A pasit nem minősítem mert annyit sem ér. Az ilyen ember nem férfi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!