Az ilyen ember hogy nevezi magát anyának?
Amikor ilyet, vagy ehhez hasonló dolgot hallok/látok komolyan elgondolkodom, hogy az ilyen emberek egyáltalán tisztában vannak-e az ANYA szó jelentésével...
Azt pedig egyáltalán nem értem, hogy az ilyen problémákat miért kell az ország-világ előtt megvitatni? Persze, elfogadom azt a véleményt, hogy ez szórakoztatja az emberek egy részét, de szerintem akkor is jobb, ha az ilyen a zárt ajtókon belül marad...
Sajnos en magyar nökben is ismerek jo par ilyet. Aztan amikor felhozom hogy miet hagyjak ott a gyereket? Mindig ilyen idiota vallaszok jönnek hogy:" A gyereknek az anyjanal a helye."
Szerintem meg nem azt tesz anyava egy nöt hogy szült, hanem hogy ertekes embert tud-e belöle nevelni. Mert a gondoskodas es a neveles nem abban merül ki hogy a gyerek ne legyen ehes es szakadt ruhazatu.
- Helga olyan a lányod amilyenné nevelted!
- Miért én neveltem Mónika? Én a börtönben voltam! xD Ezen besírtam :D :D :D :D
Amúgy elég elszomorító ez, de sajnos nagyon sok ilyet látni az utcán. Igen magyaroknál is van ilyen, de legfőképp ennél az etnikumnál jelentkezik ez a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!