Mit lehet kezdeni valakivel aki nagyon elkényeztetett?
1-es volt pár jó gondolat benne:
Mert az ilyen ember egész életén át el fogja várni a környezetétől, hogy mindent a feneke alá tegyenek és neki semmit se kelljen csinálnia.
Az igazi problema az, hogy az elkenyeztetett embert nem az eletre neveltek, igy sokkal nehezebb lesz neki a sajat laban megallnia.
pontosan erre vágyik, hogy mindent helyette csináljanak meg. Akik viszont valóban törődnek vele, azok nemigen fogják meghatni, valószínűleg igyekszik majd a jó hozzáállású embereket elnyomni.
Nem kell mondani neki,hogy változtasson,vidd bele a változásokra!Például ha nem tud főzni,és te meg tudsz,akkor mond neki,hogy marhára fáj a kezed és nem tudsz pld tésztát gyúrni vagy bármi..engem is ilyesmivel vittek bele ma a sütésbe,persze ott valódi volt a seb és az ütés:)
És valahogy sok dologról elkell vele beszélgetni,és rejtetten kell változtatni a hozzáállásán,viselkedésén.
Nekem is jobb érzés,ha tudok segíteni,ma pld. pogácsát sütni nagyon jó érzés volt megtanulni.:)Azegészet én csináltam!:DD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!