A ti szüleitek is minden nap azt akarják hogy takaríts meg főzzél meg ilyesmik?
Szerencsések vagytok, ha nálatok egy hétig nincs por, nincs kosz, ja és mosni is elég ilyen rendszerességgel. Normális háztartásban a tisztasághoz valóban több kell heti egy porszívózás-felmosásnál. Főzni meg azért nem ártana gyakrabban.
Ha normálisan beosztod az idődet, akkor belefér heti több alkalommal is a házimunka. Anyukád is túlzásokba esik a leírásod alapján, de te is lustának tűnsz.
főzni csak kell, az normális ha naponta csinál kaját.
takarítani meg mosni szerintem se kell minden nap.
mosni nálunk elég hetente is, akkor 2 adagot.
takarításnál nálunk mosogatás van ugye minden nap, asztal letörlése, ruhák összehajtogatása.
de olyan komolyabb, portörtés vagy ilyesmi hetente-kéthetente van.
szerintem felesleges minden nap.
mondjuk mi keveset vagyunk itthon, nincsen pici gyerek aki miatt többet kéne, mert szétpakol.vigyázunk a rendre
a szobádat tartsd rendben, és kérdezd meg amikor nincs dolgod hogy segíts -e?
Valamit mindig kellett csinálni, ez alap..
Nekem anyu semtisztaságmániás, de 4-5 ember eseten olyan nincs, hogy van olyan nap amikro semmit sem kell csinalni..és igen, ki kell venni a részet agyerekeknek is. Nálunk apu is kivette..tehat nem anyu volt cseléd
3 perc alatt pedig képtelenseg kiporszívózni.
Oké látszatra oya, hisz a koszt felszívtad, de a neve is mondj, hgy porszívó..a port és az atkát kell a szőnyegből kiszívni, végigszaladva nem megy.
Hetente szoktam felmosni, a konyhat leszámítva, de mi a 8-on panelban lakunk, anyuéknál minden nap vagy legfeljebb másnap kellett.. Kertes házban logokus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!