Van köztetek olyan, aki vagdossa magát és észrevették a szüleitek? Mit mondtatok? Hogyan reagáltak ők?
Egy régebbi válaszom:
Miért jó? Ahogy észrevettem, több oka is lehet. Van aki csak így érzi, hogy él. Van, aki így vezeti le a feszültséget. Van, aki a lelki fájdalmat testivé formálja. Van, aki a felszabaduló endorfin miatt teszi. Van, aki úgy érzi, semmit sem tud már irányítani az életében, erről viszont ő dönt. De számtalan ok lehet mögötte. Ja, meg vannak, akik divatból karcolgatják magukat.
ja divatból csináltam,és leb@-sztak.
mivel nem volt benne semmi levezetés,stb... ezért minden probléma nélkül leálltam vele.
A kérdés még áll:
Mire jó?
Ennyi erővel verhetnétek a fejeteket a falba is, annak kevésbé látványos nyomai vannak.
Ha esetleg valami problémád van, akkor ésszerűbb lenne valakivel beszélni róla.
A fiatalok megvoltak ezer meg ezer éven át anélkül, hogy vagdosták volna magukat. Én nem rég voltam kamasz, de eszembe se jutott ez a baromság. Csak most lett divat. Azt hiszitek régen nem volt problémájuk a fiataloknak? Dehogynem. Sőt! Az embereknek sokkal több és nagyobb problémájuk van általában, mint gondolnánk. Hogy valós-e vagy kitalált, abba nem megyek bele. Ezek arra valók, hogy megoldjuk.
Nem vagdossuk magunkat! Van lelki bajom, erre összevagdosom magam, hogy legyen akkor már testi bajom is? Ez mi? Felfoghatatlan. Ostobaság. Hagyjuk már a hülyeséget!
Mindenki szedje össze magát, és kezdjen valamit az életével, ha már ajándékba kapta a Teremtőtől.
Idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!