Van köztetek olyan, aki vagdossa magát és észrevették a szüleitek? Mit mondtatok? Hogyan reagáltak ők?
Én 15 éve vagdostam magam, nyilván az egész család észrevette ennyi idő alatt, máig látszanak a vágások a csuklómon. Soha senki nem tette szóvá.
Ha rákérdeztek volna, gyorsan elterelem valahogy a szót. Az ilyesmit rohadtul nincs kedve a szüleivel megbeszélni az embernek.
Előző válaszolóknak: Én leszek az ellenpélda. (Akinek vannak problémái, amiket nem tud megoldani, de nem vagdossa magát:D)
Szóval nem vagdosás, de... drogok. Mindenféle. egyszerűen nagyon szar volt minden, mindent elkezdtem utálni, keserű szar ember voltam, aztán elkezdtem pár idősebb sráccal járni kocsmákba... Majd hamar előkerült egy füves cigi. Majd később már rendszeresen elment egy jó cigi a kocsma mögött mikor iszogattunk. Persze marhajól titkolva volt minden.
Aztán már csak rendszeres tépések, minden héten tali a dealerrel, majd jöttek a pénzbajok, áttértem másokra. Hasis, bio, ilyenek... Biot vagy egy évig nyomtam. Aztán gyógyszerekre ivás (Cataflam, Rivotril), míg végül egyszer 'lebuktam'. Szóval olyan rossz állapotban voltam otthon a szobámban betépve begyógyszerezve, hogy nem lehetett semmi másra fogni. Persze megtalálták a kis drogos ládikámat is.
Ezekután jó pszichi, mééég sokkaltöbb fajta fincsi gyógyszer hogy ne tegyek kárt magamban, meg ne legyen szar kedvem, aztán kikúráltak a mostani szintre.
Mi csak simán megdumáltuk, sírás stb volt minden. Nem büntettek, nem értették hol rontották el, én meg nem értettem miért hiszik, hogy közük van a dologhoz.
Nálam 14 évesen kezdődött a vagdosás. A nagypapám meghalt és a nővérem, akiben a legjobban bíztam, akkor utazott el 1 évre. A falcolást nem vették észre, csak akkor amikor már öngyilkossági kísérleteim is voltak. Megijedtek és féltek hogy egyszer úgy érnek haza, hogy már meghaltam. 1.5 éve sikerült leálnom a falcolással és én is elmentem egy évre. 1 évig csak halálvágy, de semmi tett. Amikor hazahöttem, megint kezdődött elölről. Amikor ezt még időben észrevettem, bejelentkeztem egy pszichológushoz.
A hegek megmaradtak, amikor orvoshoz megyek, mindig rá kérdeznek és csak a szüleim tudnak erről.
18L
Nanana! Olyan szavakkal, mint az "idiota", ne dobalozzunk mar!
Igen, nekem meglatta anyam es tesom. Tesom elhitte, h a macska, de anyam a munkahelyen rengeteg ilyet latott, rogton felismerte. Ki volt akadva, azt kerdezte, hol rontotta el. Aztan megkert, hogy ne csinaljam. Azota is szoktam...
Egy jó kis seb, némi vér és a probléma már meg is van oldva...
Eszetek mint egy marék lepkének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!