Ti hogyan döntenétek abban az esetben ha a szüleitek azt mondanák nektek, hogy vagy tartozol ehhez a valláshoz vagy nem vagy többé a gyerekem?
Attól függ.
Sohasem hittem a templomnak de eljárok 1-2szer ha kell a családi béke érdekében,ez kibírható.De ha komolyan kellene gyakoroljak egy vallást abba nem mennék bele.
Attól függ melyik ez a vallás és miért akarják hogy a gyerekük is oda tartozzon.
Valószínűleg az ilyen szülő sem valóban vallásos, hiszen semelyik hit nem követel erőszakos térítést és nem akarja családok szétszakadását. Csak elvakult és emiatt hajthatatlan is sajnos.
Mi ezt ugy oldottuk meg hogy megkerjuk a kamasz gyerekeinket nagyobb unnep rendezveny jojjenek segitsenek cipekedni fozni takaritani az gyulekezetben.
Az ev tobbi vasarnapjan aludhatnak
AZ hituk maganugy de kereszety szemleletben neveltuk neveljuk loket vasarnap nem kotelezo ha igenyuk van tanacsra stb tudjak kit kelk keresniuk az gyulekezetben.
"Nem mellesleg soha nem kaptam vallásos nevelést"
Tehát ezt a kérdést csak úgy kitaláltad? egyébként szerintem ilyen helyzet nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!