Szülők, ti mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek így hagyná ott az egyetemet?
Figyelt kérdés
Mindig is tudtátok a gyerekről, hogy imádja az angolt, és az angol nyelvű országokat. Régebben azt gondolta, hogy lehetetlen lenne külföldön tanulnia huzamosabb ideig. Azóta viszont a tudomására jutott néhány új információ, meg a körülmények is változtak. Ilyenkor azonban már elég késő lenne elkezdeni felvételizni külföldre, ezért elkezdene itthon egy egyetemet, majd amikor kész lenne minden a jelentkezésre (1 év múlva), akkor elmenne külföldre. Szóval otthagyná az első egyetemet 1 év után. Titeket ez zavarna? Mérgesek lennétek? Főleg, hogy a gyerek nem 18 már. Nem féltnétek, hogy túl későn kezdi?2015. jan. 21. 20:34
11/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy én mondok hülyeséget?
Ha otthagyom az egyetemet, VISSZA KELL FIZETNEM. Nem tudom az hova megy, de hogy utána az én lelkemen már nincs teher, az is biztos. Különben meg nehogymár engedélyt kelljen kérnem az adófizetőktől, ha ott akarok hagyni egy képzést. :D Kicsit abszurd a felháborodásod, mintha neked ez valami személyes sértés lenne. Ha nem hagyom ott, megnyugszik a lelked vagy több pénzed marad? És azt ki fizeti amikor otthon vagy a gyerekeddel? És a nyugdíjas szüleid? Hát a többi ember (köztük én is).
Különben meg arra nem gondolsz, hogy hiába végzem el itthon végig az egyetemet, attól még ugyanúgy ki akarok menni? Magyarán mindenképp fizetnem kell, csak akkor nem 1 évet hanem hármat vagy ötöt.
2015. jan. 21. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!