Miért kell ünneprontónak lenni?
Párommal 6 éve vagyunk együtt, én 21, ő 30 éves.
Két éve együtt is élünk, jól kijövünk egymással.
Anyagi gondjaink nincsenek, már 3 éve dolgozom én is. Két éve minden hónapban teszünk félre egy nagyobb összeget. Mostanra összejött egy igazán szèp esküvő ára, még maradna is pènzünk. Szóval idén ősszel szeretnénk összeházasodni. Szeretjük egymást, szeretnénk magasabb szintre emelni a kapcsolatot.
A gond az, hogy édesanyám ès a húga folyton le akar beszélni róla, olyanokat hajtogatnak, hogy a házasságot mindenki megbánja, én is meg fogom. Ez miatt fog tönkremenni minden.
Nagyon rosszul esik ez az egész, már azon is gondolkodtam, hogy meg sem hívom őket, ha ennyire nem tudnak örülni.
Szerintetek mit tegyek?
Köszönöm!
A két tanús dolgon mi is gondolkodtunk, de azon az egész család megsértődne.
Szeretnénk lagzit, a nagyszülők miatt is. Örülünk, hogy élnek ès szeretnénk ha a részesei lehetnének.
Valahol igazuk van. A házasság csak egy darab papír ami azt mondja, hogy ti együtt vagytok és csak pénzkidobás. Ha eddig is megvoltatok, akkor miért nem jó így miért nem tudtuk így maradni? Ha esetleg valami baj van, hogy vége a kapcsolatnak az megint pénz, hogy el váljatok, ügyvéd, stb...
Szerintem a házasságnak nincs értelme, anélkül is élhet egy pár boldog kapcsolatban!
Kezdjétek el a szervezést és hívjátok meg a rokonokat. Őket is. Jó esetben erre abbahagyják a károgást.
Nem tudom, apukád él-e, veletek él-e? Ha igen, akkor meg kéne kérni, hogy állítsa le anyukádat. Ha a nagyszülők élnek, mármint anyukád szülei, akkor őket is meg lehetne kérni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!