Hogyan értessem meg a szüleimmel, hogy nem akarok a gonosz nagyanyámmal együtt lenni?
Mindenkinek beszól, nem csak nekem, mindenkinek oda szól amit gondol! Idegeneknek is a boltba!
A faluba is mindenki utálja, mert mindenkit elhord lustának, utcalánynak, alkoholistának...
És jön hozzánk karácsony alkalmából, és én nem fogok kimenni a szobámból!
És már több veszekedés van emiatt!
Mindig beszól, az evésnél is.
Túl sokat szedek, kövér vagyok, hagyjak másnak is, ha nem szedek, akkor nem ízlik az ebéd, ennyit dolgozott vele anyukám.
Meg hallja, hogy nem tanulok jól, miért nem, bezzeg Ő az idejében olyan tanuló volt... Mindenki büszke volt rá...
Ne igyak annyi vizet, káros a csapvíz, az ásványvíz meg palackozott csapvíz, az üdítő káros...
Bárhogy viselkedsz lesz rá egy gonosz beszólása!
És ezt hallgatom évek óta karácsonykor, meg mindig mikor találkozok, és elegem van!
És mostantól nem fogok többé jó képet vágni ehhez!
És már megfenyegettek, hogy bajok lesznek, ha nem leszek engedelmes!
Ti mit tennétek? Ha bunkózok még rosszabb lesz, de más megoldást nem látok, a mamát tisztelni kell, és ki is használja, hogy Ő idős, és neki nem szólnak be!
16/F
Ezt így mondd el anyukádnak.
Ha anyukád eltűri, hogy csak úgy ócsárolják, beszóljanak neki, az az ő problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!