Amíg otthon laktatok, mikor kezdtetek magatokra mosni, teregetni?
6
Gondolom azért mert soha nem vártuk meg, hogy összegyüljön magamra annyi mosnivaló, hogy csak a sajátomat tegyem oda, plusz, elvaras volt otthon, hogy besegítsek, tehát mindenkiét kellett mosni,mteregetni.
Teregetést, ruhaösszeszedést amióta elérem a szárítót(10-12 éves) aztán jött a mosás is..magamra sosem mostam csak..
A családra, aztan pedig a páromra/ férjemre és magamra,,
Én amíg otthon laktam csak néha megfőztem, meg mosogattam. A mosógépet nem kapcsolhattam be,mert agyon volt féltve,h mit mivel mos anya meg nővérem. Nővérem egyébként is olyan "én vagyok a világ mindentudója" típus. Így ha tehette még abba is beleszólt,hogy melyik szivaccsal mosogathatok. Ha nem azzal mosogattam, akkor képes volt ott állni és oltogatni. A teregetésem is kilöve, képes volt átteregetni,ha nem tetszett neki. Úgy voltam már vele,h jól van, én itt befejeztem, úgy csinlod ahogyan csak akarod...
Azóta elköltöztem és érdekes módon eddig még minden ruha meg tudott száradni precíz újrateregetés nélkül is :)
Bocsi a rossz szájízű megfogalmazásért de sok minden apró dolog történt még, ami miatt az elköltözésem óta(4 éve) nulla a kapcsolattartásunk.
18 évesen költöztem el, sosem mostam külön. A teljes mosást persze elindítottam, kiteregettem. De annak nem sok értelmét láttam volna, hogy csak az én ruháim kimossam, mindenki másé meg ott marad koszosan...
Később albérletben a lakótársammal is mindig úgy mostunk, hogy ha maradt hely, a másik ruháit is betettük mellé. Ez így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!