Amíg otthon laktatok, mikor kezdtetek magatokra mosni, teregetni?
Még a végén elszégyellem magam a válaszoktól... Amíg el nem költöztem otthonról, soha nem kapcsoltam be a mosógépet. Sőt, a házimunkában is csak annyira vettem részt, hogy a szobámat néha rendbe raktam. Mondjuk anyámék visszajelzései alapján azt se túl jól. Bár párszor megkértek arra, hogy leszedjem a száraz ruhákat a szárítórol. Ennyi volt az én hozzájárulásom a házimunkához általában :D De a mosás kérdésben feleslegesnek érezte anyám is, és most, hogy már a saját háztartásom vezetem, én is, hogy különválogassuk a ruhákat. Előbb elfogynak a tiszta ruháim, minthogy egy teljes gépnyi szennyes összegyűlne belőle. És ha egy háztartásban többen laknak (egy család mondjuk, bár én a koliban is így csináltam a szobatársaimmal, vagy most a párommal) akkor praktikusabb is gyakrabban mosni, de mindenkiét egyszerre. Főleg a koliban volt erre nagy szükség, egy folyosóra jutott két mosógép, órára pontosan be volt osztva mindig, hogy most éppen melyik szoba mos. Érdemes volt nem megvárni, amíg már nincs tiszta bugyija az embernek. Szerintem akkor szoktam rá erre.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: ha még most is otthon laknék, nem mosnék magamra külön, az biztos. Néha, mikor hazalátogatok pár napra, a szennyes ruhát anyukám továbbra is a többivel mossa, pedig nem is ott lakom. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!