Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amíg otthon laktatok, mikor...

Amíg otthon laktatok, mikor kezdtetek magatokra mosni, teregetni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 20:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

ööö soha?

miért kéne külön mosni? fölösleges új mosást felrakni egy emberre. meg összehangolni, hogy mikor kié a szárító, úristen, tök gáz :D fel kell osztani h mikor ki csinálja és kész.

2015. jan. 16. 20:40
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Már tizenegy-két éves koromtól.
2015. jan. 16. 20:41
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Magamra külön nem mostam, de segítettem anyumnak benne. Pl mivel ő a góré ilyenekben, akkor ő bepakolta, vagy megbeszéltük mit pakoljak be és én teregettem ki. Meg persze a leszedésben is segítettem.
2015. jan. 16. 20:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Már tizenévesen neki lehet állni a háztartásba, és egyéb ház körüli munkákba besegíteni, nyugi, ez teljesen normális elvárás a szülők részétől.
2015. jan. 16. 20:43
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
12 éves korom óta biztos csinálom a háztartást. mosás takarítás amit bírtam. külön csak a sajátomat max a szobámat raktam rendbe egy időben.
2015. jan. 16. 20:45
 6/24 A kérdező kommentje:

Az nálam alap, hogy segítettem mindenben, de 18 éves koromtól mindig magamra mosok. Pedig fiú vagyok és 20 éves.

#1 Nem értem miért gáz, ha összegyűlik annyi, akkor berakom az enyémet és kész. Soha nem volt még probléma ebből, ennyivel is kevesebb a dolga anyukámnak.

2015. jan. 16. 20:51
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

nem tudom, nálunk otthon sosem volt enyám-tiéd ilyen szempontból, szóval elképzelni sem tudom azt a helyzetet. nem megsérteni akartalak, csak szerintem értelmetlen.

1-es voltam.

2015. jan. 16. 20:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem mostam magamra, ugyanis teljesen felesleges, hogy ez az én ruhám, ez a tiéd, most ezt én rakom a mosógépbe, ezt te. Olyan viszont volt, hogy én mostam, olyan tizenéves koromtól. De nem külön-külön, hanem amikor a családnak. Olyankor, mikor anyukám épp mást csinált, én ráértem, vagy nekem jutott eszembe hamarabb.

A mosás a legkisebb és legkönnyebb házimunka. Így felnőtt koromban a férjemmel sem csinálunk belőle ügyet, van hogy én teszem a gépbe a ruhákat, van hogy ő.

2015. jan. 16. 21:00
 9/24 A kérdező kommentje:
#7 Oké, az már az én hülyeségem, hogy rájöttem hogy nem is szeretem ha más ruhájával van együtt mosva az enyém. :D
2015. jan. 16. 21:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám meghalt, mikor kicsi voltam. Apa nevelt, mikor 15 lettem, összejött egy kicsit tisztaságmániás nővel, aki nem akarta összemosni a ruháinkat, onnantól a húgommal ketten magunkra mosunk, annyi kitétellel, hogy a bekapcsológombot csak a nevelőanyánk nyomhatja meg, nehogy elrontsuk a gépet. Ellenőrzi, hogy jó-e a program, és van-e a gépben mosópor, öblítő. De mindent mi töltünk be, és mi teregetünk. Már a húgom is 18 lesz idén...
2015. jan. 16. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!