Amíg otthon laktatok, mikor kezdtetek magatokra mosni, teregetni?
ööö soha?
miért kéne külön mosni? fölösleges új mosást felrakni egy emberre. meg összehangolni, hogy mikor kié a szárító, úristen, tök gáz :D fel kell osztani h mikor ki csinálja és kész.
Az nálam alap, hogy segítettem mindenben, de 18 éves koromtól mindig magamra mosok. Pedig fiú vagyok és 20 éves.
#1 Nem értem miért gáz, ha összegyűlik annyi, akkor berakom az enyémet és kész. Soha nem volt még probléma ebből, ennyivel is kevesebb a dolga anyukámnak.
nem tudom, nálunk otthon sosem volt enyám-tiéd ilyen szempontból, szóval elképzelni sem tudom azt a helyzetet. nem megsérteni akartalak, csak szerintem értelmetlen.
1-es voltam.
Nem mostam magamra, ugyanis teljesen felesleges, hogy ez az én ruhám, ez a tiéd, most ezt én rakom a mosógépbe, ezt te. Olyan viszont volt, hogy én mostam, olyan tizenéves koromtól. De nem külön-külön, hanem amikor a családnak. Olyankor, mikor anyukám épp mást csinált, én ráértem, vagy nekem jutott eszembe hamarabb.
A mosás a legkisebb és legkönnyebb házimunka. Így felnőtt koromban a férjemmel sem csinálunk belőle ügyet, van hogy én teszem a gépbe a ruhákat, van hogy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!