Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Titeket zavar, hogy...

Szülők! Titeket zavar, hogy az egyetemista gyereketek nem dolgozik és nem tervez még családot?

Figyelt kérdés

Megromolhat amiatt a szülő-gyerek kapcsolat, hogy ti tartjátok el, miután jogilag felnőtt, leérettségizett a gyerek? Komolyan számít, hogy betöltötte a 18. életévét, és már teherként tekintetek rá? Tegyük fel, hogy nem 0-24-ben bulizik, és lébecol, de egy képzés akkor is 5 év, szóval már bőven felnőttnek számít. Államira felvették, esetleg ösztöndíjat is kap, de azt mondja, nem tud mellette dolgozni- ez így kifogás, vagy foglalkozzom csak a dolgával?

Ezzel összefügg, hogy nem is tervezi még a családalapítást, mikor ti -a szülők- ebben a korban (20-24) már házasok voltatok, jöttek a gyerekek?

2015. jan. 14. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, te nem vagy normális!

Ilyen kérdéssel.....pfff.....

A szülő örül, ha tanul a gyerek. Minek tervezzen családot, hogy legyen több ember, aki a Pokolra jut? Így is van ott elég ember :D

Beteg állat!

Üdv:Sátán

2015. jan. 14. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Mégis mit dolgozna és tervezne, ha most tanulja a szakmaját? Úristen....
2015. jan. 14. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég!

Komolyan ez a két alternatíva van az egyetemista gyerek számára, hogy menjen dolgozni vagy alapítson családot?

Az egyetemi évek fontosak, nem csak a jövője (munkahley, család) szempontjából, hanem igen fontos átmenetet képez a gyermeklét és a felnőttlét között!

Hacsak nem él vissza feltűnően ezzel és veri el a szülők minden pénzét, nem kéne már beleszólni az életébe!

2015. jan. 15. 06:40
 14/17 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon jó szülő vagy, gratulálok! :)
2015. jan. 15. 15:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a gyerek. Pont azért kérdeztem! Nagyon kevés pénzből kell megélnem, de én inkább spórolok, minthogy dolgozzak valamelyik multinál és hozzam az egyes-ketteseket. Meg már a gyerekek is néha felmerülnek, pedig se párkapcsolatom, se lakásom, és nemrég kezdtem. Kíváncsi voltam, másoknál hogy megy ez. Nálunk elég rossz a helyzet, mióta betöltöttem a 18-at: Ha hazajössz hétvégente, akkor nekem egész nap fűtenem kell, és a főtt étel sem ingyen van ám típusú mondatoktól már kivagyok.
2015. jan. 15. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva.. Sajnálom.. Nincs más rokonod? Akinél lehetnél?
2015. jan. 15. 22:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán.
2015. jan. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!