Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, elengednétek a 17...

Szülők, elengednétek a 17 éves lányotokat egy ilyen férfivel külföldre?

Figyelt kérdés

Apa barátja/üzlettársa.

A tavasszal szeretnék elutazni 2 nagyobb zenei fesztiválra, amik külföldön vannak és ezt mondtam a szüleimnek is. Azt mondták, hogy úgy elengednek, ha jön velem egy felnőtt.

Tegnap este találkoztam ezzel a férfivel egy bárban és elkezdtünk beszélgetni és tudom, hogy ő szokott menni ezekre és poénból megkérdeztem, hogy nem akar-e maga mellé egy potyautast. De mondta, hogyha apáék belemennek, nagyon szívesen "vigyáz rám".

Intelligens, okos, több nyelven beszél és egy világutazó, nincs is valami sokat Pesten, vagy úgy egyáltalán Magyarországon. Csak az a baj, hogy volt egy olyan elszólásom anya előtt, hogy ő 10/10-es pasi és nem dobnám ki az ágyamból" (most lett 32, szóval nem is annyira öreg hozzám, de ez lényegtelen).

De végül is a szüleim kritériumainak megfelel... Felnőtt, megbízható, tájékozott.

Viszont az a másik probléma, hogy apa jól ismeri és tudja, hogy szeret bulizni és mivel a nők odavannak érte, így őket sem utasítja el. Azt meg nem várom el tőle, hogy egész idő alatt engem kísérgessen, velem foglalkozzon, meg a legjobb barátnőmmel (ha engem elengednek, akkor őt is).

A másik ember a nagynéném lenne, csak Neki van egy 4 éves kisfia, akit nem tudom, mennyire hagyna itthon, meg dolgozik is, szóval...

2015. jan. 10. 11:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
egyébként meg eü problémára nem megoldás a fogamzásgátló, csak elnyomja a gondokat, de nem oldja meg, mondd meg anyukádnak, hogy vigyen el endokrinológushoz, ahol rendesen kivizsgálnak
2015. jan. 10. 14:29
 32/38 A kérdező kommentje:

Miért itatna le, drogozna be és erőszakolna meg?

Az apám barátjáról van szó, aki ezek nélkül is sikeres a nők körében.

Majd tuti velem tenné ezt.

Nincs semmilyen egészségügyi problémám.

2015. jan. 10. 14:30
 33/38 anonim ***** válasza:

akkor mire szeded a bogyót?

kezdesz belezavarodni

am. tudod vannak hapsik, akik mindent nk megkapnak és ha egy nemet mond, átmennek erőszakosba. nem is volt kapcsolatod, nem is ismered a ffiakat, elég normálisan írtuk le sokan, hogy nem jó ötlet. de csináld, te okosabb vagy mindenkinél és sok tapasztalatod a pasikkal!

2015. jan. 10. 14:35
 34/38 A kérdező kommentje:

Azért szedem a gyógyszert, hogy ne görcsöljek annyira, amikor megjön, hogy 2 napig lábra se tudjak állni és ne legyen kiszámíthatatlan, hanem fixen tudjam, mikor lesz a következő alkalom.

Nem az a típus, aki átmenne erőszakos idiótába.

2015. jan. 10. 14:45
 35/38 anonim ***** válasza:

a görcs az eü probléma, oka van.

Bocs, de nem normális, hogy egy 17 éves arról csacsogjon az apja üzlettársával, gumival szexel vagy anélkül...

Én már rég nem hiszek el belőle semmit.

2015. jan. 10. 14:47
 36/38 anonim ***** válasza:

ma már erre rég nem írnak fel fog.gátlót

vizsgáltasd ki magad.

és biztos nagyon ismered... honnan tudod mibe megy át, ha rádmászik, te meg nem engeded? ő meg piás vagy egyebek.

ne röhögtess.

nem beszélgetek arról h ki hogy kúr, ha nem akarok vele dugni. ennyi.

rem van annyi esze apádnak, hogy jól megveri ezt a kedves fiatalembert!

2015. jan. 10. 15:10
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

"egyik helyen ott volt Ő is pár barátjával és meghívott, bemutatott a barátainak és dumáltunk kicsit. "

Udvarias ember nem szakít el senkit az asztaltársaságától. Max. odamegy, köszön mindenkinek, és vált pár mondatot. Biztos lehetsz benne, hogy a bemutatás és dumálás után már rég fogadott a haverjaival, hogy mikor fog megdönteni.

Amúgy kiskorút miért szolgálnak ki piával?

2015. jan. 10. 15:30
 38/38 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező ugyanaz az elkényeztetett gazdag liba, aki már többször előadta itt magát.

Szerintem menj el a pasival nyugodtan, ebben a korban úgy látom már túlvagy mindenen, neked már mindegy...ez már nem oszt, nem szoroz.

2015. jan. 11. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!