Szerintetek jogosan utálom apámat?
Nincs értelme gyűlöletben élni tedd túl magad rajta, hogy milyen apád van.
Nekem van egy ismerősöm szintén elhagyta az apja, mikor meghalt szegény, fröcsögött össze-vissza, a temetésre se ment el, de az örökségért nyújtotta a két kis kezét....
Le leszek pontozva... Teljesen megértelek. Az én apám is elhagyott, kb. másfél éves voltam, egyedül hagyta anyámat, nem fizetett soha gyerektartást, soha nem kaptam tőle szeretetet, mert nem is keresett meg soha. Ami jobb is, mert egy ilyen embert amúgy sem akarnék igazán ismerni.
Azért mert apád nagy kegyesen odaadta a ház felét az nem fedez amúgy semmit, de nem is egekig magasztalható dolog. Azonkívül érdekes, hogy az anyukádra itt kb. egyik válaszoló sem gondolt... Egyedül maradt két gyerekkel, igenis köteles apád fizetni neki, mert a ház felét nem lehet megenni. És akár tetszik, akár nem a mai világban nagyon is fontos a pénz, aki ezt nem képes elfogadni, az álomvilágban él.
Kérdező, most utálod apád, de idővel enyhülni fog ez. Addig is kitartást!
Az én nevelőapám is rosszabb volt, de ez nem nyugtatja meg a kérdezőt...
Nem a pénz fontos neki, de kónyörgöm az anyára nem gondol senki??
Igenis kell gyerektartást fizetnie az apának, kötelezettség!! Ezt nehéz felfogni? Ez a minimum, ha már megcsinálni megtudta a gyerekeket, az bezzeg nem okozott gondot! A gyerek nem kéri, hogy szülessen meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!