Mennyi havi jövedelem és mennyi félretett pénz mellett vállaltad/vállalnád be a babát?
Én örülnék,ha olyanok is írnának, akiknek van hitelük, Magyarországon élnek és átlag keresetük van, nem nettó 400 ezres. Bár furcsállom, hogy aki ilyen intelligens, hogy ennyi pénzt keressen, az a gyk-n irogasson.
Na, mindegy.
Ja, meg ne azok hangoztassák magukat, akiknek a szülei tettek a seggük alá hitelmentes lakást, házat, autót, meg több milliót, vagy épp örököltek. Mert komolyan, pl. van egy pár tanultak legalább 28 éves korukig, hogy nettó 400 ezret keressenek, jó okosak és egyszerre 2 szakra is jártak. Közben persze dolgoztak és havonta 100 ezreket félretettek, hogy 30 éves korukra legyen 10-20 milliójuk, hogy lakást, házat, autót vegyenek hitelmentesen és még maradjon is 2-3 millió. Komolyan, ez valami varázslat, mert mindjárt jönnek vele, hogy mindent ők teremtettek meg, a szülők semmit sem fizettek, még az esküvőt sem! Vagy a nő 40 évesen szült, na az meg nonszensz.
Kérdező, ha szeretnél babát, gyereket, van munkahelyed, van a párodnak is munkahelye és van hol laknotok, egy átlag életet éltek, nyugodtan vállaljatok babát, ne már ez a sok nekem a szüleim semmit nem segítettek mondják meg neked, hogy mit csinálj, ha nem keretek legalább 400 ezret és nincs több milliós megtakarításod, akkor ne szülj? Ugyan már, ne ők mondják meg mit csinálj!
Ami a legjobban tetszett, az, az, aki azt írta, hogy a 90 nap munkanélküli alatt feléltek 2-3 milliót. Na, vazzeg..., ott aztán vannak igények, kaviár, kaviárral. Komoly? 3 hónap alatt 3 millió? Havi 1 millió úgy, hogy a kereső fél dolgozott és még munkanélkülit is utaltak. Most komolyan? Ki a nevetséges?
" Bár furcsállom, hogy aki ilyen intelligens, hogy ennyi pénzt keressen, az a gyk-n irogasson. "
Ez hogy függ össze? Aki intelligens vagy jól keres már nem szerethet mások kérdéseire válaszolni, segíteni? Logikus...
köszönöm a válaszokat!
a lepontozásokért nem én vagyok a felelős, szerintem kb minden válasz hasznos volt.
aki a lelki hátteret írta, az megvan, de szerintem ha egy pár gyerekvállaláson gondolkozik (tehát gondolkozik, nem random szexelget), ott ideális esetben ez nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!