Milyen jövedelem kiegészítést lehetne találni egy 10 hónapos baba mellett?
GYED-en vagyok bejelentett munkahellyel, de sajnos kevés a GYED-em. A lányom egy éves koráig nem tudok dolgozni, és utána sem szeretném bölcsődébe adni, mert kiszámoltuk, hogy nem járnánk jobban mert a fizetésem elég kevés, a beosztásom miatt sose látnám a gyereket, a bevitel és a hazahozatal is körülményes lenne, a bölcsőde díjáról nem is beszélve :( nálunk elkérnek havi szinten 30 ezer körüli összeget gondozónői díjra.
Éhezni nem éhezünk, de vannak nehéz hónapok, és nem tudom, mit lehetne legálisan itthon csinálni, amiből befolyna pár ezer forint plussz havi szinten. Oriflame-et elkezdtem de a környékünkön senkit sem érdekel, nincs ilyesmire keret. Mit lehetne még csinálni? Régen volt olyan, hogy postán kiküldtek dolgokat, amit mondjuk össze kellett rakni, vagy csomagolni, majd visszapostázni. Ma még létezik ilyen?
"Oriflame-et elkezdtem de a környékünkön senkit sem érdekel, nincs ilyesmire keret."
Jó irányban próbálkoztál, csak nem volt megfelelő támogatásod, valamint igen, elképzelhető, hogy a környékeden nincs ilyenre keret. Keress másik hálózatépítő céget, nálatok piacképes termékkel, hátha jó támogatást is kapsz, és soha nem kell visszamenned dolgozni.
A postás, regisztrációs díjas dolgokat felejtsd el, az mind átverés.
Kedves kérdező,mihez értesz?milyen tudásod van?Így látatlanban nehéz bármit mondani...
Van otthon végezhető távmunka,de érteni is kell valamihez,sőt,komoly szaktudásra van szükség (szakfordítás,programozás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!