Gyed mellett tíz hónapos babával, hogyan juthatnék minimális plussz pénzhez?
Marketinges, vendéglátói szakérettségim van. Kommunikációs cég 0-24-es telefonos ügyfélszolgálatán dolgoztam, értékesítéssel, számlázással, hibabejelentéssel foglalkoztam. Word, Excel-hez értek, hobbiból újságírással, blogírással foglalkoztam=foglalkozom.
De a problémám ugye az, hogy a GYED mellett nem dolgozhatok,tehát valami kis itthoni dolog kéne ami legális.
Kedves Kérdező,
nem tudom, mennyi az a "minimális" pénz, amit szeretnél összeszedni, de pl. a babának az újszülöttkori szép állapotú ruháit, játékait, csörgőit, projectoros altatóját, mózeskosarát stb. el tudod adni. Akár ismerősnek, akár teszvesz/vatera stb.
Nagyon drágák a babadolgok. Ok, nem fogsz értük annyit kapni, amennyibe kerültek, de annál mindenképpen többet, mint ha a szekrényben állna.
2-3 hónap alatt szép pénzt lehet ebből összeszedegetni, aztán úgyis visszamész dolgozni és normalizálódik a helyzet.
Esetleg a rezsiszolgáltatóknál a le nem járt számlákra kérhetsz 2-3 hónapos kamatmentes részletfizetést- azzal tudsz esetleg trükközni pár hónapig, hogy a bediktálós óraállásoknál írod a tényt magadnak és kicsit kevesebbet mondasz be.- Aztán az első fizetés után visszaállsz a tényre.
Esetleg a rendszeres megtakarításoknál megnézheted, hogy tudsz-e pár hónapos halasztást kérni vagy szüneteltetni a befizetést (pl. nyugdíjpénztárnál, EP-nél 2-3 hónapot ki tudsz hagyni, aztán majd visszapótolod, lakáskasszánál nem annyira, ha valamilyen egyéb megtakarításod van, akkor is megéri átgondolni)
Ilyenek jutottak eszembe gyorsan, minden jót kívánok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!