Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ki akarom sajátítani...

Tényleg ki akarom sajátítani a nevelőapámat szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval anyu barátja 1,5 éve van velünk és úgy érzem jobban szeretem a családom többi tagjánál, mert neki mindent el tudok mondani és megért. Nem tudok mit tenni mert nincs tesóm és a barátaim meg gyerekesek, anyu meg nem nagyon foglalkozik velem mostanában...és úgy érzem, hogy ha nem lenne Ő, magányos lennék és nem bírnék semmit se csinálni. Anyu azt mondta, hogy elvárom hogy mindenki velem foglalkozzon és nyaggatom a nevelőapámat mindennel és ki akarom sajátítani..de én ezt nem így érzem, miért baj ha szeretem??

14L

2014. dec. 31. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
És a nevelőapád is úgy gondolja, ahogy anyukád? Ez elég fontos részlet, és nem említetted meg.
2014. dec. 31. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudom..nem vettem rajta észre. De anyu azt mondja, nem helyes hogy mindennel hozzá megyek, meg mindig "rajta lógok". Szerintem örülnie kéne, hogy elfogadtam és kötődöm hozzá..:/
2014. dec. 31. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Közöld anyáddal, hogy örüljön, hogy apádként tekintesz a párjára, ha már ő nem tekint rád lányaként.
2014. dec. 31. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek normális, amit érzek? Mármint hogy úgy érzem jobban szeretem másoknál?
2014. dec. 31. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

jaaaajj istenem, máris a dráma, de legalább nem 100 komment érkezett mekkora hülye pitsa az anyja,,

14 éves aha, szerintem a nevelő apját ha !ESETLEG! tehát ismétlem csak esetleg zavarná hogy őt "nyaggatja" akkor se mondaná jó fejtségből.. komolyan itt ennyi hülye van?

igen szerintem az anyukája terrorizálja a kérdezőt, menekülj el az újdonsült apukáddal, ez az egyetlen kiút... anyukád egyértelműen nem tekint a lányának többé, számára te már nem is létezel,,

van ilyen, valaki anyás, valaki apás, stb stb.. a semmin drámázol kérdező

2014. dec. 31. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!