Meg akarom verni a nevelőapámat, szerintetek? (Többi lent)
10 éves korom óta élünk vele anyámmal és a testvéreimmel, régen szidta apámat is nekem, meg engem, amikor anyám nem hallotta, de ha mondtam is volna neki, nem hitte volna el Volt hogyha matekból kettest kaptam adott pofont meg ilyenek...csak azóta 17 éves vagyok, és 8 hónapja (amikor legutóbb megütött) elkezdtem edzőterembe járni, akkor még csak azért, hogy ne kössön belém, de azóta teljesen komolyan gondolom, és hetente 6X edzek, elég rendesen látszik az eredmény (az ismerőseim mondták, nem vagyok egoista, meg a 2 évvel idősebb haverom akivel először edzettem, és ő már akkor évek óta edzett. Azóta nem ütött meg, de sokszor felidegesít annyira, hogy szét tudnám verni. Olyanokat mond, hogy majd nem enged el edzeni, meg mittudomén még miket, ilyenkor nem figyelek, ezt olyankor mondja, amikor azt mondom, hogy kit érdekel a fizika vagy a biológia 2es, amikor úgyse érettségizek belőle, és nem megyek főiskolára, hanem okj-n elvégzem majd a személyi edzőt! Ő 165-170 cm körül van, 36 éves,97 kg, de szinte az egész zsír, és amikor megkértem, hogy nyomjon fekve az 50 kg-t nyomta ki egyszer, mert azt mondta fáj a háta,
én 176 cm, 71 kg, és 70-75 kg-t kinyomom fekve, amügy jófej lenne, de mindenbe beleszól...pl. valamelyik nap sulibol hazajottem es amig ebedeltem neztem a tvt aztan tanultam...erre azt mondja h milyen sok idom van h tvzek, eves kozbe is konyvet olvassak vagy mi? Ezt kerdeztem tole...a lényeg az, ha meg akarna ütni szerintetek meg tudnám verni? Igazából nem félek tőle, de ha megverném ha megüt utána biztos apamhoz kene koltoznom, a suli viszont itt van 70 km-rel arrébb
Ne verekedj, megütöd rosszul esik beüti a fejét és már meg is van a tragédia...
Nem neki tanulsz, hanem magadnak, gondolom nem szeretnél huszonévesen a gyártósor mellett állni 8-12 órában, ha jobb kedve van beszélgess el vele őszintén a dolgokról.
Na látod kérdező!
Pont téged és a hozzád hasonlókat nevezi a köznyelv: izomagyúnak!!!
Egész nap gyúrsz -a tanulás helyett-, és alig várod, hogy valakibe beleköthessél.
A jó szándékkal terelgető nevelőapád pedig amit nem tudott elérni nálad, azt majd bepótolod a börtöniskolában!!
Nem tűnik gáznak. Olyan mintha azt szeretné hogy legyen belőled valaki és valszeg azért ilyen stílusban adja elő magát mert amikor kicsi volt őt is hasonlóan nevelték.
Úgy tűnik nem akar neked rosszat, csak nyomasztja a kamaszos egozásod. Ha megvernéd szerintem anyudra való tekintettel nem is jelentene fel, de költözhetnél apukádhoz.
Ha rosszat akarna neked sz..rna a fejedre. Nem érdekelné hogy tanulsz-e vagy sem. Nem érdekelné hogy felnőtt korodban az edzőteremre és fehérjeporra valót tesco éjszakai feltöltőként keresed-e meg vagy seftelésből. Ezt is megtehetné, mert nem vagy a gyereke és kényelmesebb is lenne neki.
Olyan mintha ez a kamaszos düh és lázadás nálatok az ő irányába terelődne. Azt írod hogy tiszta zsír és már 36 éves. Magadat sokkal jobb paraméterekkel írod le. Ennek fényében szerintem ciki is lenne a testileg gyengébbel, idősebbel verekedni.
Kerüld el és ne foglalkozz vele. Éld a saját életed.
Szia, Kérdező!
Én nem tudok fekve kinyomni 75 kilót, viszont tenyéréllel eltöröm a másfél hüvelykes deszkát.
Melyikünk nyerne bunyóban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!