Miért kell így viszonyulni a barátomhoz a kinézete miatt? Megkérjem, hogy erről ne beszéljen, mert zavar? Vagy ne mutassam ezt?
Mindig is zárkózott lány voltam, az a fajta, aki vígan elvan egy szó nélkül az iPhonejával, iPodjával és a fülhallgatójával, ha nem szólnak hozzá. Ezért sokan furának gondolnak, meg azért is, mert nem tettetem, hogy odavagyok valamiért, amit mindenki más "szeret".
Nem ragaszkodom senkihez, nem kötődök érzelmileg, mert tudom, hogy senki nem állandó az emberek életében.
De most van egy barátom... Ő az első barátom és az osztálytársam már 3. éve.
Bemutattam itthon, viszont Anya szerint csak egy buta szépfiú és ne éljem ebbe bele magam, ne vegyem komolyan.
Nem veszem túl komolyan, de azért örülnék, ha nem lenne teljesen pesszimista. Én sem egy tündérmesének gondolom ezt, de azért jól esne, ha legalább nem mutatná ennyire, hogy nem bírja.
Kérdeztem, hogy mi a baja vele (nekem pozitív csalódás volt, mikor megismertem jobban). De csak hebegett, habogott.
Szerintetek mit tehetnék?
17 évesek vagyunk mind a ketten (a barátom és én).
Kétlem, hogy féltékeny lenn. :D
A barátom jó azokból a tárgyakból, amik érdeklik. Szóval matekból, töriből, fizikából és nyelvekből 0 tanulással ötös. Viszont a magyart utálja és a biosz tanárral sem jön ki túl jól, ez meg is látszik...
Vannak érzelmek... Elég hevesek.
Csak az életem folyamán hozzászoktam, hogy nincsenek az emberek sokáig az életemben. Szóval egy idő után mindig csalódok a másikban, vagy ő lát meg bennem valamit, amiért esetleg nem kellek neki. Ehhez már hozzászoktam.
Nem szeretném, ha vele is így lenne, mert elég jól kijövünk, meg minden...
Szerintem ő ezt most komolyan gondolja.
Vagyis először én sem hittem ezt, hónapokig úgy voltam vele, amíg csak beszélgettünk, hogy jó szórakozás és ennyi, de idővel rájöttem, hogy tényleg szeretne valamit.
Utolsó, ezt tényleg keményen leírtad :D "batárod", ezen besírtam :D :D :D Tudom, hogy csak elütés, de király volt, jó kedvem lett :D
Kérdező, ne vedd rossz néven anyukádtól ezeket a gondolatokat, egyik anyának sem tökéletes a lánya barátja. Majd megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!