Anya miért nem tesz semmit, mikor apa bánt? Jogos, hogy zavar?
Elváltak és apával keveset találkozom 3-4 havonta egyszer, de néha felhív. Mindig, mikor beszélünk, elkezd velem veszekedni és anya meg nem tesz semmit, mikor mondom neki.
Azt mondja, hogy azért, mert apa úgysem tud nekünk ártani, nevessek rajta, ahogy ő is teszi. De engem ez igenis zavar és szerintem ez hülye indok, amit anya felhoz...
Olyan, mintha nem állna ki mellettem.
Olyanokba próbál beleszólni (esélytelenül), amikhez semmi köze nincs.
Hogy mikor hol vagyok, kikkel, mit csinálok, mi van rajtam (!), meg hogy mennyi pénzt költök el. Szóval ilyen magánügyekbe.
Már tettem rá a telefont, de akkor addig hívogatta Anyát, míg ő fel nem vette neki.
Végülis az édesapád, ugyanannyi joga van beleszólni az ügyeidben, mint anyukádnak. Csak azért, mert nem lakik ott, nincs különbség.
Pláne ha még 18 év alatti gyerek vagy.
Max papíron van ugyanannyi joga...
De igazából nincs semmilyen beleszólása az életembe, ez van.
Nem ad sem érzelmi, sem anyagi támogatást. Az meg nem kapcsolattartás, hogy néhanapján eszébe jutok, felhív és jól lecs.sz a legkisebb apróságért.
Aki számomra az apát jelenti, az a nevelőapám.
Nem kell sajnálni.
Miért, milyen család vagyunk mi?
Nem ismersz, ne próbáld megjósolni, mi lesz velem. Mert minden lesz a jövőmben, csak az nem, hogy elkallódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!