Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem tesz semmit,...

Anya miért nem tesz semmit, mikor apa bánt? Jogos, hogy zavar?

Figyelt kérdés

Elváltak és apával keveset találkozom 3-4 havonta egyszer, de néha felhív. Mindig, mikor beszélünk, elkezd velem veszekedni és anya meg nem tesz semmit, mikor mondom neki.

Azt mondja, hogy azért, mert apa úgysem tud nekünk ártani, nevessek rajta, ahogy ő is teszi. De engem ez igenis zavar és szerintem ez hülye indok, amit anya felhoz...

Olyan, mintha nem állna ki mellettem.

2014. aug. 27. 14:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem akarok én belemenni a felesleges vitákba, de ez nagyon idegesítő...

Utolsó, áruld már el, hogy annak, amit te leírtál, mi lenne az értelme?!

De komolyan, tök kíváncsi lennék a gondolatmenetedre... :D

2014. aug. 27. 15:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem ne vond le azt a következtetést hogy nem áll ki anyukád melletted. Nyilván már éveket végigvitázott apáddal és tudja hogy semmi értelme..és szerintem tényleg jotanácsként mondja hogy röhögj rajta. Semmivel se lennél előrébb ha átvenné a telefont és nekiállna üvöltözni. Sőt!! Valahogy szereld le apádat és tényleg sz@rjál rá!
2014. aug. 27. 15:39
 23/25 anonim ***** válasza:
28%
Jajj, már megint te. Milyen volt a nyaralás a gazdag anyáddal és nevelőapáddal? Valamint apáddal és az utálatos féltesóddal?
2014. aug. 27. 15:45
 24/25 A kérdező kommentje:

De hogy szereljem le?

Mit mondjak neki?

Utolsó válaszoló, nem értelek.

2014. aug. 27. 15:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Mindkét szülőd megéri a pénzét. Nagyon sajnállak.

"Olyan, mintha nem állna ki mellettem."

Ez nem olyan, hanem AZ. Pontosan az. Nem áll ki melleted, mert gyáva, aljas és önző. Sajnálom, de ez az igazság. Egy normális anya nem viselkedik így, ahogyan a tied.

Apádnak mondd meg legközelebb, hogy ne veled veszekedjen, mert te a lánya vagy, nem az anyja és nem a felesége. A nő- és anyagyűlöletet ne rajtad verje le, mert ez aljasság. Egy normális apa nem viselkedik úgy, ahogyan ő veled.

Anyádnak pedig mondd meg a legközelebbi ilyen esetnél, hogy nagyon haragszol rá és megveted, amiért így viselkedik veled.

2014. aug. 27. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!