Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem tesz semmit,...

Anya miért nem tesz semmit, mikor apa bánt? Jogos, hogy zavar?

Figyelt kérdés

Elváltak és apával keveset találkozom 3-4 havonta egyszer, de néha felhív. Mindig, mikor beszélünk, elkezd velem veszekedni és anya meg nem tesz semmit, mikor mondom neki.

Azt mondja, hogy azért, mert apa úgysem tud nekünk ártani, nevessek rajta, ahogy ő is teszi. De engem ez igenis zavar és szerintem ez hülye indok, amit anya felhoz...

Olyan, mintha nem állna ki mellettem.

2014. aug. 27. 14:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%

9 Már most is el vagy kallódva, csak még az elején, mert felnőtt vérszerinti emberről igy tudsz megnyilvánulni a te korodban.

Ezt úgy hivják, hogy tiszteletlenség, neveléshiány, otrombaság.

2014. aug. 27. 15:12
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok neveletlen, de nekem ő kb. egy idegen. Egy idegennel meg nem jópofizok feleslegesen.

Az elkallódás nagyon nem azt jelenti, hogy nem bírom az apámat, aki felém sem néz.

2014. aug. 27. 15:14
 13/25 anonim ***** válasza:
2%

Szerintem is apádat kell sajnálni.Gondolom nem véletlen cseszeget.Anyud rád hagy mindent,mert jajjj szegény gyerek így meg úgy.....apád meg látja mekkora senkiházi lesz belőled így.....APÁDNAK VAN IGAZA!!!

Csak nevelni akar...de majd rájössz te is erre pár évben belül.

Jó lesz már ha vége lesz a szünetnek ,mert nem tudjátok elfoglalni magatokat semmivel és csak jönnek jönnek a nyafogások.Anyudról is meg van a véleményem de nem pazarlom az időm rád mert felesleges.

2014. aug. 27. 15:16
 14/25 A kérdező kommentje:
Ha normális, érdembeli választ nem tudsz adni, inkább ne is erőlködj 53%-os válaszadó, mert csak OFFolsz.
2014. aug. 27. 15:17
 15/25 A kérdező kommentje:

NA ÁLLJ!

Anya nem hagy rám mindent, de 17 éves vagyok, nem liheg a nyakamban folyamatosan.

Miért lenne belőlem senkiházi???

Az egyik legjobb gimnázium tanulója vagyok, 2 tárgyból teszek jövőre emelt szintű érettségit és 2 nyelvvizsgám is van.

Felesleges apámnak nevelni, mert képtelen rá.

Neki az a gyereknevelés, hogy üvölt vörös fejjel, mint a sakál. Semmit nem tud rólam, nem ismeri a barátnőimet, a barátomat. Azt sem tudja, hány éves vagyok!

Egyáltalán nincs igaza semmiben. Nem ismeritek sem őt, sem engem, vagy Anyát. Ne próbáljátok már védeni apát, mikor egy szemétláda.

Régen évekig verte Anyát, volt olyan, hogy kint az esőben,a sárban. Egyszer úgy lelökte a lépcsőről, hogy eltört a csuklója.

Egy ilyen embert én nem szeretek, vagy tisztelek.

2014. aug. 27. 15:20
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Akkor meg nem kell vele szóba állni.Nem veszed fel neki a telefont,letiltjátok mindketten anyuddal a számát,hogy ha netán eszébe jut hívni ne tudjon.

Ha ekkora köcsög az apád nem kell vele beszélni.Ennyi.Miért foglalkozol vele?

Anyudnak akkor ebben az esetben igaza van.RÖHÖGJ BELE A KÉPÉBE APÁDNAK!

2014. aug. 27. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:
30%

Nyilván 17 évesen nem lehet igaza senkinek rajtad kívül, de akkor miért teszel fel kérdést, ha nem fogadod el, hogy nem mindenki ért veled egyet?

Apukádat mégiscsak érdekli valamilyen szinten, hogy mi van veled, különben nem hívna fel. És általában az anyukák kompenzálni szoktak, szerintem is apukád az, akinek helyre kell tennie téged, ha már anyukád nem teszi.

Sajnállak, mert nem jó családban nőlsz fel, és apukád is sajnálom, amiért így bánsz vele.

Te is felemelheted a telefont és elmehetsz meglátogatni néha.

2014. aug. 27. 15:24
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy senkinek nem lehet igaza, de elkezditek itt fújni, hogy apámnak igenis igaza van, stb. Pedig rohadtul nem tudjátok, hogy milyen ember!

Én nem hívom fel, nem is megyek hozzá, mert őszintén szólva marhára nem érdekel, hogy hol van, mi van vele.

Nem kell sajnálni, jó életem van és Anya is boldog. Megváltás volt, mikor 5 éves koromban végre elvált tőle és hozzáment a Nevelőapámhoz.

Apa megérdemli, hogy a szülei is elfordultak tőle, munkája is alig van és hogy egyetlen normális emberi kapcsolata sincsen.

Ha apát tényleg érdekelné, mi van velem, nem üvöltözne 2 percen belül (legutóbb megnéztem, 1.34-kor már felemelte a hangját).

2014. aug. 27. 15:28
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem ismerlek Titeket, nem akarok ítélkezni. Úgy hogy csak a kérdésre válaszolok. :) Igaza van anyukádnak és majd ha idősebb leszel Te is rájössz, hogy nem szabad ilyen felesleges vitákba belemenni. Hallgasd végig amit mondani akar, aztán csináld úgy ahogy akarod. Úgy sem él veletek, ha jól veszem ki a szavaidból a kapcsolattartásra sem törekszik.
2014. aug. 27. 15:29
 20/25 anonim ***** válasza:
14%

Az egész történet kamu. Olvassátok el jobban. Folyamatosan alakitgatja a dolgokat, hogy láttassék, hogy hogy a lány gyülöli az apját. Gondolom azért mert retteg, hogy a faszi felakarja a lányával a kapcsolatot venni:DD

Ez egy öreg nőci, aki itt irkál.

Jobbulást öreglány:D

2014. aug. 27. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!