Csak én nem értem anyának ezt a logikáját?
18 éves vagyok, kiálltam anya előtt (magam meglepődésére is), hogy ott alszok a barátomnál és másnap jövök, mert messze lakik, és nem leszek hülye, hogy 2 órát maradjak össz vissz nála. Beleegyezett! .
Eddig anya nagyon ellenezte az együtt alvást, mert éjszaka egyenlő a szexszel. De ami este, az reggel is.
Anya úgy volt vele, hogy szűz vagyok, nem nagyon beszélgettünk sosem ilyen dolgokról.
Most, amikor hazaértem hozzátettem hogy ő többet nem fog tűkön ülni. Most ezt arra értette, hogy nem engedné többet, hogy ott aludjak?
Nem értem...
remelem vedekeztel
Tukon ules azt jelenti most mar tuti nem vagy szuz az o szemeben es mar nem kell tovabb aggodnia.
izgult érted
ezt jelenti
am meg állj ki magadét legközelebb is és este még küldj neki egy kedves smst h minden rendben és köszönöd h elengedett
nekem ez anno bevált (jójó akkor még nem volt mobil szal én hívtam rendesen tárcsás telcsin:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!