Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van ellene annyi szülő...

Miért van ellene annyi szülő a cigarettának? Lemerem fogadni az Ő korukban is boldog-boldogtalan szívta!

Figyelt kérdés
Mikor tanultak meg ennyire az egészségre odafigyelni?

2014. dec. 28. 19:14
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
it van egy pár kép ami lehet az oka [link]
2015. jan. 5. 10:14
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

A 21-esnek!

Megnéztem a linket, hazugság az egész. Még jó, hogy amire nem tudják a választ, akkor ott van a dohányzás amire mindent rálehet fogni. Nem egy olyan esetről tudok, hogy a rákos beteg kórlapjára ráírták, hogy a betegség oka: stressz és a dohányzás, holott tőle, meg se kérdezték, hogy dohányzik-e?! Nem dohányzott! És soha nem is dohányzott!

Akkor meg miről beszélünk?

2015. jan. 5. 17:41
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

És még valami!

A legnagyobb, leszokást elősegítő weboldalon sem tudják, hogy miért dohányoznak az emberek. Akkor kérdem én, hogy mégis, hogyan tudnának segíteni?

"Miért dohányoznak az emberek?

A kérdésre nem könnyű válaszolni. Nem könnyű azért, mert még napjainkban, a tudomány mai fejlettségi szintjén sem tisztázott teljes mértékben, hogy ki, miért, mikor, hogyan, milyen indíttatásból, milyen pszichés és szociális viszonyok hatására, milyen körülmények következményeként nyúl végül is az első cigarettához.

Ugyanakkor kiderítésre vár az is, hogy a szervezet a kezdeti kellemetlen epizódok után milyen működésbeli változások kialakítása révén tudja elviselni az ártalmas dohányfüst anyagait, mi biztosítja az egészségkárosító füstalkotóelemekkel szembeni belső toleranciát, majd a későbbi időben, évek múltán, mi idézi elő a cigarettához való kötődést, a függőséget"

2015. jan. 5. 18:35
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom, hogy a kérdező kiskamasz csak menőzni akar a cigivel, mert másra nem jó. Nevelőfaterom 62éves éjjelente fuldoklik mert kivan a tüdeje, a nikotin okozta érszűkület miatt mindkét comb artériája helyén gumicső van. Túlélt egy infarktust is, mázlija volt. Tudod mit, gyújts rá de aztán ne panaszkodj itt 30év múlva, hogy a tüdőd felét kivették, már ha nem képzett áttéteket. Sok sikert menőkém. ;)
2015. febr. 20. 12:12
 25/28 anonim ***** válasza:
mert egészségtelen
2015. febr. 20. 12:37
 26/28 anonim ***** válasza:
54%

Nekem az apósom szenved COPD-ben a cigi miatt....

Jó esetben egy éve van még hátra:(

Mi a férjemmel szintén akkor raktuk le a cigit, amikor jött a baba, én a terhesség legelején:) ő valamivel később.

szokj nyugodtan rá, ha akarsz, de majd belátod te is, hogy mennyire káros!!

2015. febr. 20. 12:51
 27/28 anonim válasza:
100%
Nem szeretnék, hogy elkövesd ugyanazt a hibát, amit (esetleg) ők elkövettek már. A szülők feladata az, hogy a gyereküket neveljék, a jóra tanítsák és szeressék. Azt szeretnék, hogy a lehető legjobb életed legyen, márpedig tüdőrákosan nem lehet valami jó élni (ez csak egy példa volt).
2015. febr. 20. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ők már tisztában vannak az előnyeivel és hátrányaival. Tudják hogy mennyivel nehezebb élete is lehet annak aki rá van kényszerülve a szokása miatt hogy erre költse a pénzét.

A saját gyereküknek jót akarnak.

2015. febr. 20. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!