Miért mondta el nekem?

Figyelt kérdés

Édesanyám ma elmondta nekem egy beszélgetés alkalmával, hogy 13 évesen megerőszakolták. Megesketett, hogy senkinek nem mondom el, ő se mondta el soha senkinek, de ő sem róla beszélni ezentúl.

Először annyira megcsapott a dolog, hogy fogalmam se volt, hogy érzem magam. Most viszont úgy érzem, hogy nehéz erről senkivel se beszélnem. Tudom, az ő dolga, de annyira sajnálom, hogy ez történt vele, és nekem is nehéz ezt feldolgoznom. Azt kívánom, bárcsak el se mondta volna! :( Hogy tudnám ezt elfelejteni? 21/L

2014. dec. 27. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard elfelejteni, mert ez azt bizonyitja, hogy senkiben sem bizik annyira, mint benned. Ez a kapcsolatotok nagyon fontos pontja, amikor jobban megismerheted es megertheted Ot, aki gondoskodott rolad es szeret.
2014. dec. 27. 22:58
 2/5 peterson998 válasza:
100%

Konkrétan sajnos sehogy

Ez már csak az idő játéka

Gondolj arra h most boldogok vagytok és ez a lényeg

2014. dec. 27. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Lehet 1-nek igaza van, ez azt jelenti, senkiben nem bízik meg annyira mint benned. Én viszont azt gondolom, hiba volt, hogy elmondta. Minek kellett ekkora terhet rád rakjon? Nem értem. Ha eddig hallgatott, hallgathatott volna továbbra is. A szüleinek kellett volna elmondja annak idején.
2014. dec. 28. 05:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt mondta, azért nem mondta el a szüleinek, mert azok őt hibáztatták volna, hogy biztosan kiprovokálta. Ezzel nem tudok vitatkozni, nem ismerem a szüleit.

Értékelem, hogy bízik bennem, de ettől függetlenül én sem értem, miért kellett most ezt rám raknia. :( Nem tudom, miért borít ki ennyire ez az információ, de valamiért mégis.

2014. dec. 28. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl sokáig tartotta magában, és úgy érezte, valakinek már el kell mondania. Én inkább mondtam volna el egy pszichológusnak a helyében, csak a hülye emberek miatt van egy ilyen tévképzet, hogy oda csak az elmebetegek járnak... :(
2014. dec. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!