Miért mondta el nekem?
Édesanyám ma elmondta nekem egy beszélgetés alkalmával, hogy 13 évesen megerőszakolták. Megesketett, hogy senkinek nem mondom el, ő se mondta el soha senkinek, de ő sem róla beszélni ezentúl.
Először annyira megcsapott a dolog, hogy fogalmam se volt, hogy érzem magam. Most viszont úgy érzem, hogy nehéz erről senkivel se beszélnem. Tudom, az ő dolga, de annyira sajnálom, hogy ez történt vele, és nekem is nehéz ezt feldolgoznom. Azt kívánom, bárcsak el se mondta volna! :( Hogy tudnám ezt elfelejteni? 21/L
Konkrétan sajnos sehogy
Ez már csak az idő játéka
Gondolj arra h most boldogok vagytok és ez a lényeg
Azt mondta, azért nem mondta el a szüleinek, mert azok őt hibáztatták volna, hogy biztosan kiprovokálta. Ezzel nem tudok vitatkozni, nem ismerem a szüleit.
Értékelem, hogy bízik bennem, de ettől függetlenül én sem értem, miért kellett most ezt rám raknia. :( Nem tudom, miért borít ki ennyire ez az információ, de valamiért mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!