Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezt apu? Most...

Miért mondta ezt apu? Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

22 leszek. Dolgozom, itthon lakom még.

2-3 honap mulva el fogom vesziteni a munkam, mert hatarozott ideju szerzodesem van. Sajnos hamarabb is er majd veget, mint eredetileg meg lett kotve. Szeretnék uj munkat, mar most keresek, de a lehetosegek elég negativak. Apu annyit mondott az egeszre, hogy rendben van, amig neki van munkaja es keres a csaladra addig nincs gond. (egyebkent adok a fizetesembol haza)

Tegnap tesomra bepöccent apu (tesom is hasonlo koru es dolgozik) es elhagyta szajat apunak a kovetkezo mondat: "titkon varom hogy elkoltozzenek mar" amolyan elege van stilusban.

Tudom, most tesomra haragudott, no de miert van az hogy amugy azt mondja hogy ne aggodjak amig nem talalok munkat, mikozben mar morcosan varja hogy elkoltozzunk mert elege van.

Egyebkent hezkozben segUitgetek, el is várják, hetvegen parommal vagyok.

Amit hazaadok azt ők rendelték el mennyi legyen, de neha kibökik hogy az semmi.

Fura hogy egyszer azt mondja nembaj ha nem talalok rogton munkat, tehat addig elkoltozni sem tudok, pedig tervezem mar mert ideje lenne önallosodni,maskor meg azt mondja mar varja hogy vegre elkoltozzunk.

2014. szept. 1. 05:40
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Szerintem csak meg akart nyugtatni hogy nem lesz semmi baj amíg nincs munkád de közben attól még várhatja azt hogy elmenjetek,hisz elég nagyok vagytok már!
2014. szept. 1. 05:47
 2/20 anonim válasza:
Gondolhatja azt hogy menjetek el de elküldeni nem fog mert a gyerekei vagytok
2014. szept. 1. 05:49
 3/20 anonim ***** válasza:
Mind a kettő van, nincs itt semmi ellentmondás.
2014. szept. 1. 05:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem mi a gond. Felnott vagy mar, gondolom a tesod is, persze, hogy varja, hogy önállóak legyetek es kirepuljetek. Ez az élet rendje.

De nyilvan, mint szulo, segít amig tud. Nincs ellentmondás.

2014. szept. 1. 05:59
 5/20 anonim ***** válasza:
A szülő is ember, ugyan úgy tud szeretni is, és be is tud sokalni is, és el is tud fáradni is, ami nem azt jelenti, hogy ne szeretne titeket.És olyan is van, amikor a szülő nyugalomra vágyik. Szóval ne aggódj, nincs miért. A haza adásban pedig szegény agg szüleidnek néha bónust is lehet nyomni, magyarul picit többet hazaadni.
2014. szept. 1. 06:11
 6/20 A kérdező kommentje:

En szivesen elkoltoznék mar a mude amig bizonytalan a munkam addig felelotlenseg lenne.

Nem hiszem hogy az en minimalberemre fajna a foguk,mert tudják hogy ami marad azt mind felreteszem es igy is akarják. Amit adok azt meg egyszeruen keveslik akkor is.

2014. szept. 1. 06:29
 7/20 A kérdező kommentje:

mar de amig*

Kicsit elirtam :D

2014. szept. 1. 06:30
 8/20 anonim ***** válasza:
OFF A hatarozott ideju szerződést nem lehet a lejárati idonel korábban felbontani csak rendkivuli felmondással vagy közösmegegyezessel.
2014. szept. 1. 06:33
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekem hamarabb vege lesz mert legfeljebb X ideig szol. Tehat helyettesitek de mar nem kell helyettesiteni
2014. szept. 1. 06:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Megegyszer: Ha a szerződés adott dátumtól adott dátumáig szól, azt felbontani csak közösmegegyezessel, vagy rendkivuli felmondással lehet.m
2014. szept. 1. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!