Miért mondta ezt apu? Most akkor mi van?
22 leszek. Dolgozom, itthon lakom még.
2-3 honap mulva el fogom vesziteni a munkam, mert hatarozott ideju szerzodesem van. Sajnos hamarabb is er majd veget, mint eredetileg meg lett kotve. Szeretnék uj munkat, mar most keresek, de a lehetosegek elég negativak. Apu annyit mondott az egeszre, hogy rendben van, amig neki van munkaja es keres a csaladra addig nincs gond. (egyebkent adok a fizetesembol haza)
Tegnap tesomra bepöccent apu (tesom is hasonlo koru es dolgozik) es elhagyta szajat apunak a kovetkezo mondat: "titkon varom hogy elkoltozzenek mar" amolyan elege van stilusban.
Tudom, most tesomra haragudott, no de miert van az hogy amugy azt mondja hogy ne aggodjak amig nem talalok munkat, mikozben mar morcosan varja hogy elkoltozzunk mert elege van.
Egyebkent hezkozben segUitgetek, el is várják, hetvegen parommal vagyok.
Amit hazaadok azt ők rendelték el mennyi legyen, de neha kibökik hogy az semmi.
Fura hogy egyszer azt mondja nembaj ha nem talalok rogton munkat, tehat addig elkoltozni sem tudok, pedig tervezem mar mert ideje lenne önallosodni,maskor meg azt mondja mar varja hogy vegre elkoltozzunk.
Ez nem világos?
Utálom a pofátokat, de megtűrlek, mert a gyerekeim vagytok.
Bocsi, de szerintem kb ezt jelenti.
A szülők nem azért várják a gyerekek kirepülését, mert nem szeretik őket, vagy a terhükre vannak, hanem, mert várják, hogy egyenesbe jöjjön az életük, saját lábukra álljanak, önállósuljanak, családot alapítsanak, stb..
Egy szülő csak akkor lesz nyugodt, ha látja, hogy a gyereke sikeres és boldog a saját lábán is.
(Egyébként meg ahogy elköltöznek a gyerekek, a szülők egyből kicsit szomorkodnak is, hogy "kong a lakás, magunk maradtunk") :)
# 18/18
Nem érzed a cinizmust? Elég sok válaszoló írta, hogy ideje önállósodni már. Csak ezt nem írták meg miből...
Hiába hogy szeretnék önállósodni,
annyira felelőtlen nem leszek hogy 2 hónap múlva elvesztem a munkám és hitelt vegyek fel. Amúgy is nehéz lenne minimálbér mellé felvenni, nem még igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!