Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hány babát vállalnátok?

Ti hány babát vállalnátok?

Figyelt kérdés

A pár a férfi szüleinél lakik, mindenképpen szeretnének gyerekeket. Csak az a kérdés hányat. Csak a nő dolgozik a férfi nem kap munkát.

Ti kettő vagy három babát vállalnátok be?

2014. dec. 26. 18:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyet sem.

Nálunk is ugyanez a felállás. A szüleimnél élünk...és csak a férjem dolgozik. Illetve én is...de szinte semmit sem keresek, szóval az nem is számít. Így egy gyereket sem vállalunk be. Sem most, sem 5 év múlva. Még akkor sem, ha nekem is lesz rendesen fizető állásom. Saját lakásra, házra 100 év múlva sem telne...ide meg hova szüljön az ember? A szoba sarkába? Ez még oké is egy darabig...na de legkésőbb 3-4-5 évesen már menjen külön szobába a gyerek...és ez bizony megoldhatatlan..hiába 100 nm2-es családi ház........

2014. dec. 26. 19:58
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyet sem. Amíg nincs önálló életem, a férjemnek pedig munkája, nem a gyerekvállaláson törném a buksimat. Nemhogy kettő vagy három. Egy sem.
2014. dec. 27. 00:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudok biztos anyagi hátteret teremteni neki nem vállalnék gyereket. Nálunk megvan a családi háttér szerencsére, meg a lakhatási lehetőség is szóval ha akarnék már 21 évesen elkezdhetnék lebabázni... Én 3-4-et szeretnék :)
2014. dec. 27. 00:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam az előző válaszokat, bizonyára, egyesek osztják a véleményem, de szerintem szülőktől független lakhatási lehetőség, megfelelő anyagi háttér, munka és egy kiegyensúlyozott párkapcsolat nélkül gyermeket vállalni nem célszerű dolog.

A pár mindkét tagja lehetőségei szerint találjon munkát, építkezzen, tegyen félre. A kisgyerekes anyákat nagyon sok munkahelyen nem nézik jó szemmel, valamint szülés után az anya támogatásaiból nem lehet fenntartani egy családot, így előbb-utóbb a férfi szüleire fog hárulni az anyagi felelősség, amit én egyáltalán nem tartok elfogadhatónak családalapítás terén.

Egy gyermek ellátása is igen komoly erőforrásokat igényel, s amíg a körülmények a Ti esetetekben nem változnak, legalábbis olyan téren, hogy a férfi munkát szerez és lehetőségetek van félretenni, szerintem a gyermekvállalás kerülendő ötlet.

2014. dec. 27. 04:37
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyet sem

Szeretnék "kacsalábon forgő" palotában is lakni, és luxus autóvall furikázni, de nem keresek annyit még, így nem megy. De teszek érte, és előbb utőbb megvalósul, addig csak vágyakozom.

Mindenkinek megvan a lehetősége,mhoyg sajat haztartása legyen.. Csak akarni kell( tanulással, váltással,kítartással, és sok kockázattal, pl, ha a lakhelyeden nincs megfelelő munka, akkor odamenni, ahol van..)

Tehát anyósékhoz nagyon kivételes esetben vállanék gyereket( különbejáratú lakhely, és oltári jól kijövünk, és van MINDKETTŐNKNEK jövedelme

2014. dec. 27. 10:53
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Hármat??? Ilyen körülmények közé?

Jézusom. Egyet sem, nemhogy hármat.

De gondolom úgyis lesz.rjátok majd ezeket a válaszokat, és kipotyogtatjátok azt a három gyereket. Sőt, lehet, hogy többet is.

2014. dec. 27. 16:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért akartok úgy gyereket, hogy még a saját életeteket sem tudjátok finanszírozni? Főleg, miért akartok kettő-három gyereket? Majd ha magatokat el tudjátok tartani, akkor gondolkozzatok azon, hogy egy gyerek belefér-e még. Aztán ha már van egy gyereketek, akit magatokkal együtt eltartotok, akkor lehet a következőn gondolkodni. Annak eleve nem látom értelmét, hogy előre kitaláljátok, hogy nektek kettő/három gyerek kell. Na meg annak sem, hogy a szülőkhöz vállaltok gyereket, pláne úgy, hogy csak egyikőtöknek van munkája. Előbb a saját életetek kerüljön egyenesbe, legalább a minimális szinten (külön otthon, elégséges jövedelem).
2014. dec. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!