Anyám piszkál, csak mert a csendet szeretem?
Sziasztok!
22 éves lány vagyok, és még a szüleimmel élek. Anyámmal sok mindenben ellentétesek vagyunk. Ő szereti a zajt, a hangosságot, én pedig akkor örülök a legjobban, ha teljes csend van körülöttem. (ergo nem szól a rádió, sem a tv) Emiatt sok vitánk van, és nem tudom megértetni vele, hogy engem zavar ha pl a rádió szól mellettünk, amikor közvetlenül egymáshoz beszélünk. Ő azt mondja, hogy hozzá kell szoknom az állandó zajforrásokhoz, mert ez a normális, de én akkor érzem jól magam, ha nincs "tele a fejem" a rádió/tv által gerjesztett hangokkal. Amúgy normális részemről ez a csendbe burkolózás? Persze szeretem a zenéket, és ha van hozzá kedvem, akkor hallgatok rádiót, de nem állandóan.
Köszi előre is a rendes válaszokat!
én se szeretem ha szól a tv, vagy a rádió. sajnos egy ràdiós reklámban is egyszerre több hang van, pl beszéd, zene, háttér zaj, nekem is nagyon zavaró.
persze a zenét imádom, zenész vagyok.
a csönd a normális, békés. az nyugtatja le a naponta pörgő,zaps agyunkat. valahogy pròbàld megbeszélni anyukàddal.
A zaj a normális? Miért lenne az a normális?
Amúgy muszáj lesz megbeszélned vele, elég ratyi helyzet ha nem képes a kompromisszumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!