Ha tiltani nem lehet a gyereket a dohányzástól, szabad támogatni?
Figyelt kérdés
Ha tiltani nem lehet tőle, mert úgyis megveszi, ellopja rá a pénzt, akkor jó szülő vagyok, ha inkább adok neki egy doboz cigit hetente, mint hogy kilopja a pénztárcámból a pénzt rá?:2014. dec. 22. 11:16
21/21 anonim válasza:
tiltani nem lehe ha már egyszer rászokott.
a leszokás is csak akkor megy ha ez neki jön belülről, s akkor is nagyon nehéz.
erőszak a lopás ellen csak pótcselekvés, mert erőszak erőszakot szül majd végül nála a lopással párosulna.
és az ha a fejünket igy dugjuk a homokba szintén nem segit.
18 év alatt simán megveszi a cigit, az egész trafikmutyi is csak egy ahhoz hasonló látszatintézkedés, amit itt néhányad előadtak. (Mondjuk annyiból nem látszat, hogy ez a semmire se jó intézkedés komoly összegeket hozott egyeseknek tehát értelme azért mégis van)
ha heti egy cigivel csökkented a nikotin éhségét, van eély rá, hogy akkor ezt a kényelmet választja és nem megy bele büncselekménybe.
ennél jöbb ötletem erre a helyzetre nekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!