Hogy értethetném meg velük, hogy az nem az ő hibájuk, amivel én pénzt keresek?
20 éves egyetemista lány vagyok és egy tehetős férfi támogat anyagilag. A lakásom és az autóm is tőle van, meg igazából ha ő nincs, ma valószínűleg nem élnék ilyen életszínvonalon.
Most ne gyertek azzal, hogy így milyen jövőm lesz, eldob majd, k..va/ri.anc/luxusprosti vagyok, stb. Mert ez egyáltalán nem érdekel.
Eddig ezt sikerült a családom előtt titokban tartani, de most kiderült és nem tudom, mihez kezdjek.
Apa anyát hibáztatja ezért, Ő pedig saját magát, mert hogy nem tudtak nekem mindent megadni és hogy erre kényszerültem az ő hibájukból.
Ráadásul itt a Karácsony is és szeretném, ha nem lenne ennyire feszült a levegő.
Sehogy sem tudod megértetni és elfogadtatni velük, ezt egy normális szülő gyomra soha nem veszi be. Nekem is két korodbeli lányom van. Egyik dolgozik, másik egyetemre jár, de normális partnerkapcsolatban él mindkettő. Szülőként a #5-nek maximálisan igazat adok.
Annyit tehetsz, hogy a szüleid előtt kerülöd a témát. Inkább menj el otthonról, amikor felhozzák.
"20 éves egyetemista lány vagyok és egy tehetős férfi támogat anyagilag. A lakásom és az autóm is tőle van"
Bocs, de eddig a szüleid azt hitték, hogy az egyetemen osztogatják a lakásokat meg az autókat???!
Sehogy nem tudod majd megértetni velük, ezen ne is gondolkodj, hiszen egy szégyen vagy számukra.
Karácsonykor legyél csendben, és süsd le szépen a szemed, kerüld ezt a témát. Szeretni szeretnek, hiszen mégiscsak a lányuk vagy, te is mutasd ki irántuk.
# 14-nek
"kihasználni a lehetőségeket"
Ahhan. tudod, mindenki magából indul ki. Te nyilván egy sörért már letérdeltél a diszkóban.
mégis mi a prosti, ha nem ez?
pénzért fekszik le mással, árulja a testét, ez pedig független attól, hogy hány pasival fekszik össze, a pénz a lényeg a szexért cserébe
egyébként kamu a kérdés, a kérdező néhány havonta kirakja ugyanezt a kérdést, majdnem szóról szóra, vagy tényleg ennyire elkeserítő a valóság, hogy valaki egy házért és autóért cserébe árulja a ...-ját
én is egyetemista lány vagyok, de soha az életben meg nem fordulna ilyesmi a fejemben, szembe hánynám magam, ha ilyesmit tennék, fujj, még belegondolni is undorító
Az a poén, hogy nagyon sokan játsszák itt az erkölcscsőszt, de az igazság az, hogy ezekből kb 80 százalék a kutyának se kéne.Nekik nem venne kocsit meg lakást senki.Innen ered a nagy becsületesség meg büszkeség, mert ugye nekik is kell egy sovány vigasz.
Nézd Kérdező, tényleg nem egy szuperjó ötlet amit csinálsz.Mondjuk én nem nevezlek prostinak, mivel a prosti mindenkivel lefekszik, akivel lehet, míg a Kérdező csak egy pasit tart fent.De szerintem sokkal jobb ötlet lenne, hogyha mondjuk elvetetnéd magad egy pénzes pasival.Mindjárt más színezete lenne a dolognak, és a szülők is jobban megértenék.Én megértelek, hogy nem akarsz 80ezerért dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!