Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg anyukám,...

Miért nem érti meg anyukám, hogy nem akarok semmit a fiú barátaimtól?

Figyelt kérdés

Sok fiú barátom van, már vagy 13 éves korom óta így van, és szerintem igenis létezik fiú-lány barátság. Soha nem szerettem bele egyikbe sem és ők sem belém.

Anyukámnak is voltak régen fiú barátai, tehát neki is tapasztalnia kellett, hogy van.

Mégis, amikor szingli vagyok, állandóan felhozza a témát, hogy nekem biztos ez meg az a barátom tetszik, van-e barátnője ennek meg annak... Mert hogy elvileg túl sokat lógok velük. És ha így van? Barátok között így szokás, programok, sok beszélgetés, sok tali.

Én tudom, hogy ők sem éreznek semmit irántam, egyik pl. konkrétan a szemembe mondta, hogy nem tetszem neki, mint csaj.

Miért nem tudja felfogni, hogy nem tetszik egyik sem?!

19 éves elmúltam, volt már több pasim is, egyik sem jó barátságból indult és ezt ő is tudja.

De ha tetszene is valamelyik, akkor sem mondanám el neki, mert ismerem. Elmondaná a fél családnak és az összes barátnőjének. Volt már rá példa...

Amúgy ő sem mondta el kisebb korában az ilyen dolgait az anyukájának.

2014. dec. 21. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Én leszbikus vagyok és volt egy nagyon-nagyon jó barátnőm, aki hetero és csakis barátok voltunk mindig.

És ezt anyám képtelen volt felfogni, aki hülye azzal nem tudsz mit kezdeni.

Az öregek kitalálnak valamit és az onnantól kezdve úgy van, történjen bármi is.

2014. dec. 21. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert tényleg nagyon ritka az ilyen barátság. Nekem is vannak fiú barátaim, mégis sokan szekálnak, hogy "jjjjjaaaaaj, biztos tetszenek egymásnak".

És? Ki nem szarja le, h más mit gondol?

Gondolom anyukád félt, és ez tök jó, mert legalább tudod, hogy szeret. De amíg nincsenek ebből világraszóló problémáid, addig felesleges ezen idegeskedni.

2014. dec. 21. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem piszkálni akar, csak nem tudja, hogyan kezdje a "van-é tenéked láthatáron valakid" kezdetű nótát, és így próbál informálódni. :) Vagy csak nagyon szimpi neki valamelyik barátod, és el tud képzelni egy olyan rendes/kedves/stb fiú mellett. :)
2014. dec. 23. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Ugyanígy vagyok vele én is. Csak annyit tudok csinálni, hogy minden alkalommal újra és újra elmondom neki, hogy NEM, NEM akarok semmit xy-tól és yx-től sem. És akkor felfogja. Egy ideig legalábbis, aztán újra kezdi. Van egy meleg barátom is, egy időben anyám kitalálta, hogy biztos nem is meleg, csak hazudja, hogy közel kerülhessen hozzám. Agyrém. Amúgy tényleg nem értem, mert neki is vannak fiú barátai. 18l
2014. dec. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!