"Mindent meg akarok adni a gyerekemnek! " Szülők, nálatok ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 18:03
1/4 anonim válasza:
Mindent egy testi-lelki egészséges, boldog élethez. Tehát az alapvető dolgokon felül, mint szeretet, minőségi együtt töltött idő, odafigyelés, normális család, megértés, segítőkészség, stb. olyan anyagi/lelkileg szükséges dolgokat mint külön szoba és ezzel a magánéletre való lehetőség, minőségi ételek vásárlása, aktív kikapcsolódás tv helyett, rávezetni arra, hogy fejlesszen ki kulturális, intellektuális témák és hobbik iránt érdeklődést, továbbtanulásra való lehetőség és ha sikerül, akkor valamennyi kezdőtőke az élethez.
2/4 anonim válasza:
Elsősorban a szeretetet, odafigyelést,törődést és nem anyagi javakat.
3/4 anonim válasza:
#1-eshez csatlakoznék, emellett az anyagiaknál kiemelt fontosságú a magas szintű oktatás és orvosi ellátás.
4/4 anonim válasza:
Én is csatlakoznék az elsőhöz. A szeretet, törődés szerintem alapnak kell, hogy legyen, ha valaki gyereket vállal. Ez viszont nem elég ahhoz, hogy olyan felnőtt legyen, amilyen lehetne. Folyamatosan fejleszteni kell, megismertetni vele új dolgokat, szakkörökre járatni, segíteni, hogy megtalálja, mi az, amiben igazán jó. Nekem konkrétan teljesen más életem lenne, ha lett volna pénze a családomnak azokra a dolgokra, amik érdekelnek, vagy pl. lett volna számítógépünk gyerekkoromban. Csak azért nem tudtam programozónak menni, mert így nem tudtam tartani a lépést, pedig a mai napig úgy gondolom, az lett volna a nekem való pálya. A pénz nem csak arra jó, hogy a gyereket elkényeztessék ajándékokkal, és a nevelés sem addig terjed, hogy az ember ellátja a gyereke fizikai szükségleteit és rászól, ha rosszalkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!