Ez igazsagtalan velem szemben?
eloree bocs helyesirasert
Na 12 eves lany vagyok a tesom 17fiu
A szuleim a tesomnak mindent megvesznek pl 63 ezres telefont.79 ezres playstation 3at a jatekokkal egyutt kb 150ezer mert minden jatok hozza 15 ezer fejenkent
egy csomo 30ezres telefont
es en ezt kaptam;17ezres myaudio tab series 7 (3 honap utan dobhattam ki es azt tavaly kaptam) kaptam egy kis szar telot 10 ezerert
meg par csomag gumit aminek az ossz osszege kb 5ezer
mast nem nagyon kaptam na jo meg par kutyas ujsagot mely darabja 495ft
meg par plussot amik kb fejenkent 1-masfel ezer forint es kb 5 plussot kaptam 2 ev soran (10 eves koromtol) ne hullyezzetek le mert szeretem a plussoket.JA majd elfelejtettem kaptam tavaj 1000ft ert egy degut es anyumek nem kepesek ketrecet venni neki meg tarsat mert ok szerint tul draga a tesomnak meg egy jatek kerul annyiba jajj en ezt nem ertem
Mit csinaljak most?:-(:-(
Neked ez a legnagyobb problémád? Van, ahol éheznek Magyarországon, legalább kicsit gondolj bele és lehetne nagyobb empátiád!
Én karácsonyra egy helyesírási szótárt vettem volna neked, bár még nem késő.
Olyan sz.r duma ezek a "mások meg éheznek"... AKÁRMILYEN problémát mondasz, van valaki a világon, akinek nagyobb gondja van. Pl. meghalt a közeli rokonod? Mi van akkor? Másnak több rokona halt meg. stb. Attól, hogy másnak mi baja van, attól még igenis eshet rosszul valami.
A kérdésre válaszolva:
Érthető, hogy rosszul esik hogy a bátyádhoz képest kevesebb dolgot kapsz, de valamilyen szinten érthető, a tesód már majdnem felnőtt, te pedig gyerek vagy. Egyébként bitang nehéz lehet ilyenkor a szülőnek, hisz egyenlően kell ajándékot adni a gyerekeinek, de mégse lehet ugyanolyat adni egy 12 és egy 17 évesnek.
A deguknak normális lakhely szerintem jogos elvárás, erről komolyan beszélj a szüleiddel, hogy nézzenek utána rendesen, mi kell a tartásukhoz.
Szóval én megértem hogy rosszul esik, de próbáld megérteni hogy te "csak egy kislány" vagy, míg a tesód lassan felnőtt, persze hogy nem ugyanazt kapjátok.
Szerintem amúgy tök jók az ajándékaid, teljesen korrektek egy 12 évesnek. Gondolj bele, a bátyád hogy kiakadt volna ha ugyanezeket kapja :D Mások az igényeitek, fogadd el. :)
20/L
Te meg cigany vagy. Vagy n i ggger.
Esteleg busman vagy vietkong.
mert itt mindenki lepontoz mindenkit attól függetlenül, hogy jó választ adott-e, vagy sem
engem is mindjárt lepontoznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!