Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez igazsagtalan velem szemben?

Ez igazsagtalan velem szemben?

Figyelt kérdés

eloree bocs helyesirasert

Na 12 eves lany vagyok a tesom 17fiu

A szuleim a tesomnak mindent megvesznek pl 63 ezres telefont.79 ezres playstation 3at a jatekokkal egyutt kb 150ezer mert minden jatok hozza 15 ezer fejenkent

egy csomo 30ezres telefont

es en ezt kaptam;17ezres myaudio tab series 7 (3 honap utan dobhattam ki es azt tavaly kaptam) kaptam egy kis szar telot 10 ezerert

meg par csomag gumit aminek az ossz osszege kb 5ezer

mast nem nagyon kaptam na jo meg par kutyas ujsagot mely darabja 495ft

meg par plussot amik kb fejenkent 1-masfel ezer forint es kb 5 plussot kaptam 2 ev soran (10 eves koromtol) ne hullyezzetek le mert szeretem a plussoket.JA majd elfelejtettem kaptam tavaj 1000ft ert egy degut es anyumek nem kepesek ketrecet venni neki meg tarsat mert ok szerint tul draga a tesomnak meg egy jatek kerul annyiba jajj en ezt nem ertem

Mit csinaljak most?:-(:-(

2014. dec. 19. 23:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%
Szülőként a gyomrom forog, hogy 12 évesen egy gyereknek nem szól másról a világ, mint a pénzről. Egyszerűen borzalmas, amit itt leírtál. Mit csinálj most? Talán egy hajszálnyi remény még van, hogy normális értékrendet alakíts ki, és felfogd az élet valódi értékeit. Bár elég reménytelennek tűnik. Sekélyes értékrendet kapsz a szüleidtől, ha ide jutottál. Figyelj magadra, mert innen már csak lefelé vezet az út!!!!
2014. dec. 20. 01:30
 12/39 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt szeretném tudni, hogy mi a rákos fene szüksége van egy 12 éves kislánykának tabletre meg telefonra. Komolyan, mit csinálsz velük? Angry Birds-özöl?

Az meg külön röhej, hogy így számolgatod, hogy mi mennyibe került.

A 17 éves tesódnak már okés, hogy van telefonja (mondjuk 63-mat soha az életbe nem adnék ki érte, de ez most mellékes) meg egy konzolja. Mondjuk gondolom nem harapná le a fejedet, ha te is használnád.

2014. dec. 20. 01:52
 13/39 anonim ***** válasza:
89%

Hát édes kis szívem, én most neked nem írok semmit, de ha a kedves szüleid a közelben vannak, szólj nekik, hogy üljenek le egy pillanatra a géphez, mert szeretném velük közölni, hogy ember így félrenevelni - teljesítmény. De rohadt nagy.

Tudod, mit jelent az a szó, hogy anyagiasság?

Mellesleg mit keresel 12 évesen éjfél előtt 10 perccel a gépnél? Ezt is mutasd meg nekik...

2014. dec. 20. 01:59
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
Addig nevezed szarnak a tízezer forintos telefont amíg nem te fogod rá megkeresni a pénzt.
2014. dec. 20. 02:21
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam valakivel, akinek nincs lába."

( Perzsa közmondás )

2014. dec. 20. 03:42
 16/39 anonim ***** válasza:
67%

Remélem azok a gumik csak hajgumik. :)

Ha nem, akkor azokkal a gumikkal megkeresheted a pénzt bármire :D

2014. dec. 20. 04:56
 17/39 anonim ***** válasza:
89%

Hú, de gusztustalan, amikor valaki az ajándékok értékét számolgatja, ahelyett, hogy örülne, hogy kap valamit (ráadásul, nem is keveset, ahogy írod). Ez az anyagiasság még felnőtteknél is taszító, nemhogy egy 12 éves gyereknél!

Azt kérdezed, mit csinálj most? Örülj, hogy ennyi mindent kaptál, és ne a tesód ajándékaival foglalkozz, meg egyántalán az ajándék árával nem kell foglalkozni. Dolgozz kicsit az értékrendeden, mert a mostani felfogásod elég gáz :(

2014. dec. 20. 07:34
 18/39 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem véletlen, hogy lófaszt se kapsz... :)
2014. dec. 20. 07:36
 19/39 anonim ***** válasza:
84%
nem azért kaptál "szar" telefont mert a másikra sem tudtál vigyázni?!
2014. dec. 20. 08:22
 20/39 anonim ***** válasza:
29%
Jajj, nem vágjátok, hogy kamu? Pl. csak bizonyos körökben szokás 12 évesen kufircolni, azoknak meg nincs pénzük ilyen ajándékokra.
2014. dec. 20. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!