Mások szerint is igazságtalan a Diákhitel 2 a régebbi diákokkal szemben?
Miért nem veheti fel mindenki akinek fizetnie kell az iskoláért?
Miért csak azok vehetik fel akiket most vettek fel?
A tandíj ugyanúgy emelkedett nekünk is, mert tandíjat csak egyet határoznak meg!!!
Nem értem ezt a kettős mércét.
Nekik is jobb lenne hogy többen "adósodnak el", nekem meg szintén jobb lenne ha nem iskola mellett kéne dolgoznom, hanem ráérnék kifizetni a tanulmányaimat amikor már a szakmámban dolgozom...
Van még valaki ebben a cipőben?
Nagyon mérges és elkeseredett vagyok... :(
Nektek legalább nincs hallgatói szerződésetek. Én oda adnám a diák hitel lehetőségemet azért, hogy ne kelljen aláírnom.
Nem azért mert külföldön képzelem el az életem.
De én nem államin vagyok, így is úgy is ki kell fizetnem a tandíjat...
És ez egy ördögi kör... mivel dolgozom hogy kifizessem a tandíjam rossz az átlagom így nem tudom magam átvetetni államira így megint dolgoznom kell...
Azoknak akik költségesek azoknak ez nagyon nagy szívatás... miért nem vehetjük fel mi is?
mert nem vettek fel államilag támogatottra mert magas volt a ponthatár?
én meg azt kérdezem hogy de miért nem lehet nekünk is felvenni a diákhitelt- nekik csak nő a bevételük- és nekem meg nőne az átlagom...-_- a mostaniaknak könnyű, ha nem jutottak be államira akkor is megelőlegezi állambácsi a tanulmányaikat... IGAZSÁGTALAN!
Nem tudom én nem mennék kölcségtérítésesre...ha meg nem vettek fel államira az a te hibád mert kevés pontod volt...ha tudtad hogy ez van...akkor miért jem halasztottál hogy felvegyenek államira egy év mulva?
Szerintek ez a TE döntésed volt....fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!