Szülők, ti elengednétek 17 éves lányotokat a barátjához szilveszterezni?
Én vagyok a lány, márciusban leszek 18. Ezt csak azért tartom fontosnak leírni, hogy nem úgy vagyok 17 éves, hogy néhány napja még 16 voltam, és akkor mostmár enyém a világ, hanem mert tényleg hónapok választanak el attól, hogy jogilag is felnőtt legyek.
Szóval szeptember elején jöttem össze a barátommal, és szilveszterre meghívott magához.
Szüleim viszont sajnos eddig eléggé vaskalaposak voltak, sehova nem engedtek, délután se, nem még estére. Hanem mostmár azért én sem vagyok 5 éves, hogy a nyomomban kelljen lenni állandóan, szerintem.
Hazudni nem szeretnék, de van már annyira elegem az itthoni beteges szigorból, hogy megteszem ha kell.
Viszont leginkább szülői véleménye érdekelne, ti elengednétek a lányotokat?
Természetesen, ha társaság lesz náluk.
Én már 15 éves koromban az osztálytársamnál szilvesztereztem. Természetesen a szülei otthon voltak. Jó buli volt. Nem zavartak minket. Kis bort ihattunk, éjfélkor ők hozták be a pohár pezsgőket. Ennyi volt a "rosszalkodás" tapintatos szülői felügyelet mellett. :-)
Jogilag is felnőtt, na ne röhögtess! NEM leszel te semmivel sem érettebb, mint most, a szüleid ugyanúgy korlátozni fognak, szóval szállj le a földre.
Tudod, mikor leszel felnőtt, önálló? Ha külön költözöl és eltartod magad.
Amúgy: ha ismerném a srácot és lenne más is veletek, persze.
A válaszom a szokásos.
Megkérdeznélek, hogy ismered-e a játékszabályokat. Ha esetleg nem ismered, akkor elmondanám. Ezt követően megkérdezném, hogy elfogadod-e ezeket a játékszabályokat, és tisztában vagy-e azzal, hogy a mérkőzés néha furcsa fordulatot vesz. Ha igennel felelsz, akkor vennék neked egy üveg jóféle skót viszkit, és mehetsz, jó bulizást.
Elengednélek.
ha a szabályokat felállítottad magatoknak és ezt én is jónak tartom, a srác pedig be akarja tartani, elengednélek.
Főleg, ha többen is lesztek, de ez nem akadálya semminek.
Szüleid szigorában pedig sem a Te 18. szülinapod, sem a fiúval együtt töltött idő nem fog változást hozni. Ezen te tudsz változtatni, részben az egyetemi kollégiumba költözéssel, részben azzal, ha azt látják, hogy tudsz vigyázni magadra.
Egyébként meg jó, ha a szüleid tisztában vannak vele, hogy a f..z nem csak éjjel áll fel.
Nem értem azokat, akik ekkora lányukat nem engednék el.. előre sajnálom a leendő gyereküket :D
Én a nyolcéves lányom elengedem a fiú haverjához szülinapi zsúrra...
utolsó nem tanult biológiát, úgy látszik.
felvilágosítalak, hogy a 8 éves lányod nem ivarérett, és nem lehet gyereke. a 17 évesnek viszont igen könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!