Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túllépni a határt, azzal...

Túllépni a határt, azzal bizonyítani?

Figyelt kérdés

Feltételezzük, hogy édesanya nem enged meg valamit, de te nagyon szeretnéd, és mégis kiccccsit hajlasz afféle, hogy megtedd, az vezet valamire?

Gondolok arra, pontosan hogy nem engedi hogy ott aludj a barátodnál aki jóval messzebb van (400 km) mint te, és ez az egyetlen megoldás, hogy ott aludj nála, akkor megtennéd? Ha igen, akkor vajon változtatna-e pozitívan, hogy nem történt semmi baj a lányoddal és mégis épségben hazaért másnap?

19 N... :/

2014. dec. 16. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Hát ti betegek vagytok, 19 évesen szerintetek normális hogy anyuci nem enged el? Nem kell engedélyt kérned tőle, mondd meg, hogy mikor mész, mikor jössz és ennyi.
2014. dec. 16. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
utolsó, akkor gondolom azt se várja el hogy eltartsák...
2014. dec. 16. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Nyilván nem tudsz olvasni, azért nyomogatod a piros kezet a kérdezővel együtt.

Senki nem mondta, hogy ne menjen. Azt mondjuk, hogy ne menjen el úgy, hogy közben azt hazudja, jön is vissza, s aztán "véletlenül" majd "lekési" a buszt.

Ezzel nem bizonyít semmit. Pontosan: de. Azt, hogy megbízhatatlan és gyerekes nagykorú létére.

Ha ezt csinálná a gyerekem, csalódnék benne. Csalódnék, hogy nem áll ki a döntései mellett, nem bizonyítja, hogy felnőtt, hanem hazudik össze-vissza.

2014. dec. 16. 21:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Mindezt azért irtam, mert tanácsra van szükségem éppen amiatt hogy elkerüljem a bajt.
2014. dec. 17. 11:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Es utolso legyszives ne feltetelezd rolam hogy negatívat.adok mert nem. Mindenki véleményét elfogadom
2014. dec. 17. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
16 évesen volt egy 100km-re élő barátom,ő feljöhetett hozzám,de nem aludhattunk együtt csak napközben találkozhattunk,én akkor édesanyámmal közöltem ha törik ha szakad én 18 évesen le fogok menni a fiúhoz.így is lett,akkor igaz már nem voltunk párkapcsolatba mert túl nagy volt a távolság de jó barátok voltunk.Amikor lementem hozzá otthon annyit kötöttem csak az orrukra elmentem ,holnap jövök és persze mondtam hogy hova megyek,fél óra múlva hívtak hogy mégis hogy merészelem mert soha többet nem engednek el,majd közöltem velük nagykorú vagyok és dolgozom,saját pénzből saját szabadidőben oda megyek ahova akarok.onnantól kezdve sosem szóltak bele mikor/hova/kivel megyek.:)
2014. dec. 17. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó, megint más ha már dolgozol és magad tartod el, meg az is más ha valakit a szülei pénzelnek.
2014. dec. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!