A barátnőm azt mondta, hogy akárhány barátnőm lesz mindegyik titokban féltékeny lesz a fiamra aki nem től van, ez igaz?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan? Van egy fiam aki nem a barátnőmtől van és azt mondja nem tehet róla, de nem tud normálisan vislekedni vele mert alapból féltékeny rá és nem szereti. Ez engem zavar. Azt mondta, hogy ilyenlesz a többi nő is ha más barátnőm lesz. Ez igaz szerintetetek? személyes tapasztalat? Van egy közös gyerekünk is és mindig azt mondja, hogy őt nem szeretem annyira mint az előz kapcsolatomból lévőt ai velem él. Arra akar kilyukadni, hogy adjam vissza az anyjának vagy ilyesmi, de az anyja elhagyta és nem is érdekli a gyerek. Vélemény?2014. dec. 15. 23:22
21/24 anonim válasza:
Szerintem nem minden nő ilyen. Senki sem köteles elfogadni más gyerekét, de ha egyszer megteszi, akkor a legutolsó dolog így visszatáncolni. Gondolom a párod arra apellált, hogy ha megszületik a közös gyerek, majd kiutálja a másikat. Undorító dolog egy nőtől. Én a helyedben mindig a gyerekem mellett állnék ki és ha valakinek mennie kell, akkor az a nő legyen. Felnőtt létére szégyellheti magát. Inkább keresett volna magának egy gyermektelen férfit. Úgy veszem észre, hogy egyre több ilyen van. Sosem fogom megérteni az ilyen embereket.
22/24 anonim válasza:
Hmmm... Az apának két gyereke van. A kicsi mellett ki áll ki? Én úgy látom az anyja próbálna. Ha nem tenné, akkor azt kapná meg, hogy azaranya. A kérdésben is leírja a kérdező, hogy a párja úgy érzi, a másik gyereket nem szereti annyira. Tehát nem a nagyobbik gyerek a kiváltó ok, és ha az apa eleget törődne a másik gyerekével is, simán megoldhatnák ezt a problémát.
23/24 anonim válasza:
Ez nem igaz, mert sok olyan no van, aki szivesen neveli mas gyereket. De meg egy olyan fiut sem lattam, aki ne fordult volna ellene a neveloanyjanak kamaszkorban.
ketelu dolog ez kerdezo.
24/24 A kérdező kommentje:
A kicsi miatt rengeteg dolgot tettem, meg engedtem is, de ha az anyjával nem lehet mit kezdeni arról nem tehetek. Normál kapcsolat nem működik úgy, hogy egyik pillanatban együtt akarok lenni, másikban nem. Ja és én nem tudnék különbséget tenni melyiket szeretem jobban.
2014. dec. 17. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!