Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátnőm azt mondta, hogy...

A barátnőm azt mondta, hogy akárhány barátnőm lesz mindegyik titokban féltékeny lesz a fiamra aki nem től van, ez igaz?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan? Van egy fiam aki nem a barátnőmtől van és azt mondja nem tehet róla, de nem tud normálisan vislekedni vele mert alapból féltékeny rá és nem szereti. Ez engem zavar. Azt mondta, hogy ilyenlesz a többi nő is ha más barátnőm lesz. Ez igaz szerintetetek? személyes tapasztalat? Van egy közös gyerekünk is és mindig azt mondja, hogy őt nem szeretem annyira mint az előz kapcsolatomból lévőt ai velem él. Arra akar kilyukadni, hogy adjam vissza az anyjának vagy ilyesmi, de az anyja elhagyta és nem is érdekli a gyerek. Vélemény?

2014. dec. 15. 23:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

az ember kutyájára is képesek féltékenykedni,nemhogy ilyesmire.

ritka tapintatlan dolog a te eseted és egy nő akkor mer ennyire és ilyen nyíltan elszemtelenedni ha megérzi a gyengeséged a dominanciád csökkenését és a határozatlanságod,magyarul átveszi a hatalmat.

egyértelmű szabályokat,sorrendet kellene felállítanod és ahhoz következetesen tartani is magad,hogy ez bizony úgy lesz ahogy te mondod és kész.

mert a nők jönnek mennek egy férfi életében,fogyó eszköz a legtöbb,de a fia a gyereke az a vére a halálig.

a témáról való magyarázkodást is be kellene szüntetned vele,mert a gyengeség első számú jele a magyarázkodás,az alkudozás.

valószínűleg ezt érezte meg a nő is.

2014. dec. 16. 00:48
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Elmeletileg ez par honap utan elmulik...a potfiammal ezt ugy oldottuk meg h a,ikor megoletem az apukajat akkor o is odajott es megolelte es amikor o olelte akkor en mentem oda:-)))Aztan a vegen mar egy,ast olelgettuk es tokjo viszonyunk van, es mar egyikunk sem feltekeny a masikra.

Az elso 5 honap nehez idoszak volt a potfiamnak es nekem is de mindig azt tartottam szem elott h o egy gyerek, en pedig egy felnott vagyok es mivel o 9 evesen nem tud 30 eves fejjel gondolkozni nekem kell engednem es felnonom:-)))

Most mar kamasz, tokre szeretjuk egymast mondjuk a szeretettel nalunk sosem volt gond:-))Ez uj kapcsolat nalatok?Lehet h neki is csak ido kell es rendbejonnek a dolgok:-)

2014. dec. 16. 00:53
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

Alapból beteges ez a fajta birtoklási vágy, meg az "én vagyok az első" gondolkodásmód.

Egyrészt ez az élet minden területén visszaüt, ha nem a gyerek, akkor az a baja hogy az anyád hamarabb hívod fel mint őt, vagy hogy munkából nem egyenesen haza siettél, vagy ne adj Isten, beültél sörözni haverokkal...

Szóval már alapból ez a beteges féltékenykedés menekülésre kellene késztessen téged.

De az meg kifejezetten parasztság hogy közli "nem szeretem a gyereked". Meg mi az hogy "adjam vissza"??? Egy gyerek nem valami házi kedvenc hogy csak kidobom ha meguntam.

A más nők szöveget meg csak azért mondja, hogy eszedbe ne jusson kidobni őt, de én tuti ezt tenném ilyenek után.

2014. dec. 16. 03:43
 14/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem, nem igaz, hogy minden nő féltékeny egy előző kapcsolatból született gyerekre, de tény, hogy az összecsiszolódás lehet akár hosszabb folyamat is. Vannak olyanok nők (és férfiak) is, akik tudják, hogy az elvált szülők gyerekei gyakran érzelmileg sérültek, ezért nagy figyelemre, több törődésre szorulnak. Pont most van a legtöbb figyelemre szüksége a fiadnak, amikor testvére született az új kapcsolatban, mert gyerekként ő joggal féltékeny a picire, hiszen neki (eddig) apa és anya is jutott, neki pedig csak apa az, akiben biztos lehet, hogy szereti.

A fogalmazásodban egy dolog viszont nem tetszik. "van egy közös gyerekünk is", "ameddig a másik meg nem született"

Az első gyerekedet mindenhol fiamnak szólítod, a második gyerekedre meg csak annyit írsz, hogy "közös gyerek", meg "másik"? Miért nem azt írod, a közös kislányunk, vagy kisfiunk? Te hogyan viszonyulsz a közös gyerekhez, ugyanúgy ragaszkodsz hozzá, ugyanúgy szereted, mint az elsőt?

2014. dec. 16. 06:02
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem igaz, hogy minden nő féltékeny. Ez nagy butaság. A nő egyszerűen sekélyes és érzelmileg szegény.
2014. dec. 16. 06:26
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
A barátnőd nem normális! A kisfiadnak csak te vagy, itt most ő a legfontosabb, meg persze a kisebbik gyereked.
2014. dec. 16. 06:42
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

Lehet írni, h milyen szemét, önző a nő...stb de abból, hogy ez a probléma akkor merült föl, amikor a 2. Megszületett, abból nekem az jöb le, h úgy érzi kevesebbet foglalkozol a közös gyerekkel, mint a naggyal. Ha így van... Akkor van abban igazság, amit ő mond. Sajnos láttam már ilyet a környezetemben. Nagy gyerekkel apuka szervezte a közös programot , ajándékhegyek, nagyszülők kedvence is ő volt. Kicsivel meg semmi. Persze ott is válás lett a vége. Nen a gyerekre féltékeny szerintem, hanem arra, hogy vele más a viszonyod valószínüleg, mint a közössel. Ahogy írsz róla... Abból is eléggé erre lehet következtetni.

Későbbi párválasztásra vonatkozóan szerintem válassz idősebb nőt, aki nem akar gyereket, vagy olyat, akinek már van... Akkor nem lesz ilyen probléma.

2014. dec. 16. 06:58
 18/24 anonim ***** válasza:

A tapasztalat az hogy nagyon sok anyáskodó, gondoskodó nő van aki szereti ezt az oldalát megmutatni a férfi gyerekén. Ha a nőnek el van ismerve ez a tulajdonsága, ha meg van becsülve és dicsérve még kedvesebb és gondoskodóbb tud lenni a férfi gyerekével. Ha a gyerek nem antiszociálisan viselkedik a nővel, hanem hálásan fogadja a törődést a nő még megbecsültebbnek érzi magát. Ha antiszoci a gyerek akkor elmérgesedhet a történet. Akkor a nő is olyan lesz vele. Minden azon múlik hogy a kezdeti fellángolásnál milyen szerepek vannak leosztva. A nőknek nagyon fontos a megbecsülés , a dicséret, a biztonságérzet egy kapcsolatban. Ha a nő mindezt megkapja nagy esélye van csodás családot varázsolni a meglévőből , és akár később kistesókkal ajándékozni meg a gyereket.

Ha egy gyerekes nő keres társat, az kicsit nehezebb mert a férfi jobban féltékeny tud lenni más gyerekére.

2014. dec. 16. 08:17
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
A barátnőd nem normális! Onnantól kezdve, hogy együtt vagytok annyira, hogy gyereket is csinálj neki az a gyerek is az övé akit eddig te neveltél. Én biztos így gondolnám. Ha bevállalom az apát, enyém a gyereke is, máshogy nem lehet, együtt jár a kettő. Ez olyan mintha nem tetszene neki az egyik lábad!
2014. dec. 16. 08:50
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
Ezért (is) kell rendes nőt választani, itt írják a példákat. Remélem lassan rájönnek a férfiak!
2014. dec. 16. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!