Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet...

Hogy vegyem rá a szüleimet arra, hogy ne kelljen személyi edzőhöz járnom? 13/L

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, már másodikos-harmadikos koromban az voltam, legalábbis akkor kezdtem el hízni. Akkor vették ki a mandulám is.

Szóval .. Mai napig (hetedikes vagyok) túlsúlyos vagyok, de nem szeretek személyi edzőhöz járni...

De muszáj mennem..:(

Legszívesebben kosárra járnék, vagy valami korcsolya, ezeket szeretem, ezzel is tudnék fogyni. Vagy a tánc.. Azt is szeretem..

Ez még élvezetes is lenne számomra.. Csak nem értik meg, hogy NEM AKAROK menni ahhoz az edzőhöz! Rá kényszerítenek..

2014. dec. 15. 14:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

válaszolók többségéből csak úgy sugárzik az ostobaság meg a rosszindulat.

ha vmire kényszerítenek, az sokat nem ér, csak a legtöbb embernek és szülőnek sajnos nincs annyi esze, h ezt felfogja.

amúgy sem értem az egészet. most egy ideig személyi edző, aztán vége? de hát akkor úgyanúgy visszahízhatsz. megfelelő étrendet kéne neked, olyan, amit évekig vagy tovább tudsz tartani, anélkül hogy éhezel. sajnos a szüleid nem tűnnek vmi értelmes embernek, kétlem ,h meg tudnád őket győzni.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.

# 26/30

látom, nagyon értesz a témához. pörkölttől elhízni:) egyébként meg vannak olyanok, akik keveset esznek, mégis könnyen elhíznak, nem feltétlenül csak lustaság kérdése. én pl. akármit akármennyit eszek, sportos/vékony maradok, nem tudok elhízni, pont az ellenkezője vagyok. a másik probléma meg az, h nem érted a kérdést. a kérdezőnek azzal van baja, h vmire kényszerítik. nem véletlenül vagy 0%-os.

2014. dec. 16. 10:22
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

" egyébként meg vannak olyanok, akik keveset esznek, mégis könnyen elhíznak"

Nincsennek ilyenek. Aki elhizik az tobbet eszik mint kellene.

Vagy a levegotol no meg a zsirreteg rajtuk?

2014. dec. 16. 10:29
 33/37 A kérdező kommentje:
Rendes étrendem van DIETETIKUS írta! Kezdjük akkor ott, hogy 13 évesen ezzel is lehet fogyni..
2014. dec. 16. 13:12
 34/37 A kérdező kommentje:
Mármint magába a diéta
2014. dec. 16. 13:12
 35/37 anonim ***** válasza:

És dagi akarsz maradni? Táncon és kosarazásnál nem fognak kiröhögni? Edzőterembe edzeni jár az ember..ha dagi, ha nem, értelmesebb helyeken nem divatból megy az edzés hanem céllal és azt becsülni, tisztelni kell.

A személyi edző mutatna gyakorlatokat, sokkal hatkonyabb fogynál, aztán utána nyugodtabb szívvel tudnl menni táncra vagy kosárra. Hidd el, hamarabb kiröhögnek ott, mint az edzőteremben. De ha te dagi akarsz maradni gyerek létedre, akkor hajrá...

Most még könnyű dolgod van, később sokkal nehezebb lesz.

Én sem szeretem a tornát, edzést, jobb szeretem a sportokat, de arra nincs időm. Otthon meg tudok súlyzós edzéseket csinálni. Nem azért teszem, mert annyira végtelenül szeretem, hanem mert jól akarok kinézni.

2014. dec. 16. 19:25
 36/37 anonim ***** válasza:

"Kezdjük akkor ott, hogy 13 évesen ezzel is lehet fogyni.."

Lehet, de sport nelkul messze nem olyan hatekony.

2014. dec. 16. 22:14
 37/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, igen, egy anatómia könyvekben mutogatott 13 éves tud csak diétával fogyni, viszont mivel te már 7-8 éves korodtól túlsúlyos vagy, ezért nem tudsz, sőt, el kell hogy keserítselek, felnőtt korodban is sokat fogsz szívni a túlsúllyal. Amíg más benyomhat estére egy pizzát komolyabb következmények nélkül te nem. Te leszel a levegőtől is iskola példája. Nézz utána a gyerekkori elhízás következményeinek. A szüleid nem akarnak rosszat neked, próbálnak ránevelni a tőlük telhető legjobb tudásuk szerint arra, hogy rendszeresen mozogj. Ha most nem szokod meg, akkor egész életedben szenvedni fogsz amiatt, hogy vagy kínszenvedés lesz a folyamatos mozgás vagy nem mozgol és tovább hízol és amiatt lesznek problémáid.

Egyébként az ember mindig addig szeret egy adott sportot ha magát a mozgást nem szereti, amíg nem kell kötelező jelleggel csinálnia. Én is szerettem úszni például meg kézilabdázni. Amikor mindkettőből elkezdtem edzésre járni illetve versenyekre rögtön megutáltam mindkettőt. Pedig jót tettek, jobb lett az állóképességem és formálta a testem, így utólag nézegetve az akkori fotóimat. Viszont nem heti egy-két edzés volt, kéziből heti 3 2 órás, úszásból heti 4 2 órás és ezek egy időszakban. Mellé mondjuk állandóan ettem szinte, mert majd kiesett a szemem.

Szóval igen, igaza van a többi válaszolónak, hogy a kényszerítés semmit sem ér, de próbáld meg átgondolni a dolgokat. Nem irreális dolgokat kérnek tőled. Mint például légy kitűnő mikor semmi eszed a matekhoz és társai. Hanem csak hogy járj edzeni az edzővel.

2014. dec. 17. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!