Eredendően életképtelen vagyok?
Édesanyám ma jött látogatni. Olyan 1-2 hetente jön hozzánk unokázni.
Belépett, majd a következők történtek.
1, becsukogatta a konyhaszekrényeket,azt is megpróbálta,amit nem lehet,mert az ő által hozott konzervektől becsukhatatlan az ajtaja.
2, kihúzogatta az összes karácsonyi fényt
3, elfújta a karácsonyi illatgyertyát
4, megpróbálta visszaerőltetni a 4mm-es küszöbszélt a vécénél,ami kicsit fel van jőve,majd megkérdezte,h van-e itthon szög és kalapács.. az,hogy fém a küszöb,az nem zavarta..
5, mikor lementünk sétálni a kicsivel,rámszólt,h adjak rá sapkát és sálat , majd mikor leértünk, közölte,h izzad a gyerek,vegyem le róla a sálat legalább, majd mikor felértünk és kettőt köhintett a kicsi, rámrivallt,h miért vettem le róla a sálat
6, mondta,h séta közben menjünk el a piacra,vegyünk mandarint a gyerekeknek , elmentünk,megvettük,mikor hazaértünk leb*szott,h nem igaz,h nálam a piac a program a gyerekekkel.
7, elmondta,h lakástűz lesz a szikrázó égők miatt (led-esek ) , hogy olyan a konyha,mint a menekülttáborban, hogy a gyerek a küszöb alá fog szorulni vagy felszakítja vele a fejét (???) , hogy a tapéta fel fog gyulladni a gyertyától (üvegtartóban van,a faltól jó 15 cm-re), hogy 5 év gyereknevelés után azt sem tudom,hogy kell egy gyereket felöltöztetni (mikor mondtam,h ő mondta,hogy tegyem rá,vegyem le, szemforgatva mondta,h nehogymár neki kelljen következetesnek lennie).
Elfáradtam,kimerültem idegileg,ÉS NEM ÉRTEM!!! Tényleg enyire hülye vagyok az élethez?
Kedves 4-es!
Hát ez az. Igen,teljesen igazad van,ő a mártír. Viszont ez,h ő már soha nem fog megváltozni..ezt bármennyire is tudom,mert tudom, a legszomorúbb dolog a világon számomra. Kései gyerek vagyok,ergo most 30 évesen van egy 67 éves anyám. És ha meghal, azzal a tudattal kell leélnem az életem,ami nem lesz kevés időtartam, h a büdös életben nem tudtam megfelelni a saját anyámnak. Bármennyire is tisztában van az eszem azzal,h ez messze nem az én hibám,mert ha fejreállnék se lennék elég jó, a lelkem ezen fogja magát enni mindig,ahogy most is. Vannak dolgok,amik olyan mélyen beleívódtak az emberbe,h nem tudja magát függetleníteni tőlük...
10-es!
Ha a te anyukád is (neadjisten) ez a típus,akkor tök mindegy,hol vállalsz gyereket. Ami a tied ,az az enyém alapon ugyanezt fogja eljátszani. Én 1 évvel az első gyerekem születése előtt már külön éltem. Szerinted ez számít vmit? Ha egy anya ennyire..ennyire..ennyire ilyen..(nem tudok jelzőt) , soha nem fog vendégként viselkedni nálad, csak egy másik gyerekszobának fogja nézni a lakásod. ŐSzintén kívánom,h a te édesanyád ne ilyen legyen,hanem egy olyan ember, aki képes a gyermekét egy másik ,különálló személynek tekinteni,nem pedig örökké pulyának...
Kedves Kérdező! Minden tiszteletem a Tiéd! Ezt szó nélkül kibírni, az maga az önuralom!
Sem férjem, sem gyerekem nincsen, sőt egy darabig egyik sem lesz! De sem a saját, sem pedig a párom Anyukájának ezt nem engedném meg! A nevelésed a saját családod alapításakor véget ért! Maximum tanácsot adhat vagy ha kéred és megköszönöd segíthet, de ezek amiket leírtál túlmennek az emberi viselkedés határán! Én nem ezt a viselkedést láttam az Anyukám és nagymamám kapcsán! Remélem mikor mi odaérünk akkor sem ez lesz! Pihend ki a kedves Nagymamát!
Skizóóó:-) Ne menjen, csak kéthetente egyszer.
Én tuti megmondnám. Az én anyám is nagyon durva, sajnos, ezért havonta egyszer jön, az pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!