Az normális ha anya félt a fiúktól?
Egy bizonyos mértékig normális, egy szinten túl már nem csak hogy abnormális, de szépen el is szúrja vele az életedet.
Már bocs, de az olyanok, akiket inkább megpróbálnak hetmetikusan elzárni a fiúktól, mint hogy értelmesen felvilágosítsák, belőlük lesznek azok, akik alapvető dolgokkal sincsenek tisztában, és az első d*gáskor teherbe esnek valami balféktől.
Szép napot! :)
Szerintem is igaza van a 11-esnek, de 13 évesen azért kicsit furának érzem, hogy ennyire korlátozni próbál (azért egy átlag 13 éves nem jut a csóknál tovább, már ha nem reked meg a ,,kézenfogva együtt sétálunk" című fejezetnél). Ne érts félre, nem miattad mondom ezt, de ebben a korban a fiúk még nincsenek azon a szinten, hogy félteni kelljen tőlük. Lehet, hogy nagy ló kamaszok, de véleményem szerint általában nincsenek ilyen ,,szoknyapecér" ambícióik.
"13 éves vagyok"
Akkor normális. :)
"a fiúk akiktől félt azok nem ilyen ,,szexmániások""
De :)
Amúgy nagyban függ az, hogy mit jelent nála a féltés, de 13 évesen még akármit is jelenthet, az sem baj, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!