Szerintetek normális, ha egy anya így képzeli el a gyermekei jövőjét?
Az anya szempontjából normális és érthető. A rendszerváltás környékén az volt a divat, hogy mindenki kétszintes családi házakat épített, hogy majd a gyereknek is milyen jó lesz ott. Ezek a házak állnak ma üresen és eladhatatlanul...
De a jó hír az, hogy ettől még ti nem vagytok kötelesek ott lakni.
Nalam is ilyenek a szulok, attol lennenek boldogok ha mind egymas s.ggebe bujva elnenk. De idovel elfogadtak. Az anyanak el kellene fogadni hogy a gyerekei mas eletet szeretnenek, es a gyerekek parjai nem akarnak anyosnal egy szobaban nyomorogni.
Valaki itt elobb irta h felelem hogy nem lesz nyugdij, stb. Az ilyen szuloknel nem errol van szo. Az enyemek csak egy fedel alatt tartanak a csaladot, de persze az o normaik mellett,az o iranyitasukkal.
Háát..
Édesanyám most mindenképp meg akar győzni,hogy költözzek haza a férjemmel,és a születendő kislányunkkal.
Így szerinte könnyebb lenne az elején a kisbabával,mert tudna segíteni,plusz nem kéne bele adnunk a rezsibe,mert nem engedné...
Mondtam neki,hogy ez képtelenség,hogy én beköltözzek egy 20nm-es szobába a férjemmel és a babával,amikor a férjem 13órát dolgozik 7-ből 7napot. Teljesen elveszne az initmitás mert úgy is bejárkálnának a szüleim,ja és persze otthon lakik még az öcsém is aki kamasz és elviselhetetlen.
Szóval,mindenki marad a fenekén. A férjem szülei meg pont az ellenkezője. Sose engednék meg,hogy bármi okból kifolyólag a férjem hazaköltözzön és vigyen minket magával... Vagy engednék,de lakásuk hitelét minimum fizetnünk kellene,és mivel én otthon lennék a kisbabával,nekem kéne mosni,főzni,takarítani 5emberre. Ott lennének durva viták ám :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!